Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Odpisalam Ci z samego rańca, że biore ten jeden na spróbowanie, ten z koronki:-)Dżoana nie wiem czy mi nie odpisałaś czy przegapiłam - pewnie to drugie bo oczy mi sie zamykają .. ehh
jeden czy 2 staniczki ?? jak nie będą pasowały to odeślesz i wymienię Ci na mniejsze lub większe![]()
Ania dala stronkę firmy szyjącej bieliznyo jakich wy tu staniczkach piszecie ?,bo ja cos nie w temacie
moja rodzina ma firmę wies mann i oni produkują świetną damską bieliznę i mogę sprzedać duuuużo taniej niż w sklepach tu link Wszystkie - Wiesmann w sklepie online jest tylko parę modeli a na stronie producenta jest znacznie więcej bo babka która ma sklep online nie wwszystkie modele bierzeo jakich wy tu staniczkach piszecie ?,bo ja cos nie w temacie
ja rodziłam na lutyckiej...Aneczka ja bedę rodzic na Lutyckiej wiesz... dziś jechałam na 10 tą do mojego lekarza po zwolnienie i zawiozłam je do zusu od razu z numerem konta
no tak , czytałam heheh mózg mi dziś palacze na parkingu wykurzyli chyba heheOdpisalam Ci z samego rańca, że biore ten jeden na spróbowanie, ten z koronki:-)
Ania dala stronkę firmy szyjącej bielizny