• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

pamela witaj :-)
wiola ale mi smaka narobilas tymi pierogami ,uuuu
kleic samej mi sie nie chce,a do polskiego sklepu mam kawalek..tazke dzisiaj nic z tego,ale jutro chyba pojde :-D

reklama
Byłam spać :szok:
Witaj Pamaela !
A za dużo nie naskrobałyście hi hi hi
Bobo mamy anty plagiat ale ja nie sprawdzam, na licencjacie też nie bo to głównie chodzi o to czy spisywałaś z neta a ja mam tylko z książek pisze i się nie boję.
Bietka &&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
pamela - witaj! :)

bobo
- antyplagiat ma i książki i prace dyplomowe - mgr, licencjaty i dr. Nie ryzykuj, tylko zmień kilka wyrazów, to przecież nic trudnego :)

ale miałam obiad, a teraz moje dziewczyny (mama i Nucia ;)) śpią jak zabite.ja szukam jakiegoś laboratorium blisko mnie. czy w luxmedzie i diagnostyce wyniki są tego samego dnia - wiecie może? i czy sobotnie wyniki będą w sobotę?

anisiaj no zmieniam to co mam z neta inaczej pisze a cytaty doslownie bo cytowac moze kazdy i pisze skad to wzielam. mowie wam maskara jest z ksiazkami. teraz mnie naszlo na mleczko w tubce smietankowe i mezus poszedl mi kupic i sie obzerammmmm mam jeszcze laysy cebulkowe kinder bueno i jabluszko ktorego wczesniej nie lubilam a teraz mnie naszlo hihi

Jestem z powrotem:-) Ale robicie ochote na dobre jedzonko. Kiedyś gadałyście o lodach, a że ja jestem lodorzercą to musiałam iść do sklepu:-)
Wiola u nas to ciągle mini mini, Kubuś krzyczy: mama nie pana (tvn24:-)) tylko baję:-)
Oj kobitki walczcie dzielnie ze swoimi pracami. U mnie plagiatu nie dało się zrobić, ja pisałam projekt procesu technologicznego, więc tylko rysunki i wyliczenia:-)
Czekam na info od bietki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry