• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj ja jakbym miała psa czy kota to tez bym z tym walczyła i jak bym cos oddawała to bym 10 razy obejrzała czy nigdzie nic nie ma.

wiolka a to takie teskty ja tez mam i wlasnie o komputer przy jedzeniu bo ja cały czas gonię ze jak się je to się nie ogląda bajek i przy komputerze sie nie siedzi. I tłumacze ,ze je sie przy dużym stole w kuchnia nie przy małym stoliku przy sofie. i ostatnio nałożyłam obiad i usiadlam sobie na sofie i talerz postawialam na małym stoliku to podszedl do mnie i powiedzial,ze dlaczego dorośli tu mogą jeść a dzieci nie :szok: no w sumie mial rację sama żądam a nie stosuję. :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber - ba! miał 100000% racji ;)

zmykam kochane, bo zaraz będzie u mnie mama - zostanie do piątku to dojdę jakoś do siebie. Miłego dnia i piszcie koniecznie relacje z Waszych wizyt i ważnych spotkań dzisiaj :)

Milego Wiolka :)

baby moje ;) czy można pić meliskę w ciąży?
Kiedyś czytałam o herbatach ziołowych w ciąży i melisę mozna pić. Nawet w artykułach na BB były wspomniane herbaty ziołowe dopuszczalne dla ciężarnych.

dzoanko jak ja Cie zaraz kopne za to zle myslenie to znajdziesz sie u anaber w gdansku :-p hihi mysl Kochana pozytywnie
Ale ja nie nastwiam się negatywnie, tylko patrzę realnie. A może mój organizm zrobi mi niespodziewajkę? To się ucieszę. No wiesz, po jakimś czasie (po 8 nieudanych cyklach) to tak jakoś przyzwyczajasz się do mysli, że sie nie uda. POwiem Wam, że jakoś ten "plusik" na teście jest nieralny, chyba nie uwierze jak go zobaczę
No to miłej wizyty, będziesz miała Rodzicielkę przy sobie:tak:

hej ja tylko na sekunde zameldowac sie ze zyje !!!:) ale dzis straszna noc byla , moj maz cala noc kaszlal i wymiotowal , wogole nie spalam :( i gotuje zupke , jem i do pracy :( ehhhh trace juz nadzieje ze bedzie lepiej u nas kiedys :(

dzoana- patrzylam na Twoj wykres ?:D czyzby sie udalo ?:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry