• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

hejka, jestem :-)

dziękuję za wsparcie i troskę, zeszło nam troszkę - ale lekarz miał opóźnienie i poślizg z godzinę.
U nas wszystko OK, mały rośnie, waży ok 1,5 kg - smok :-) słuchaliśmy serduszka :-) wg usg jest o tydzień starszy.
Lekarz powiedział, że oby tak dalej... cieszę się i następna wizyta 16 maja :-)

gratuluję udanej wizyty !! no i niech rośnie zdrowo !!!

reklama
wybaczcie, ale normalnie pierwszy raz mi się zdarzyło, wchodzę do poczekalni a tu tłum babek i musiałam czekać :szok:

bobo przyjmuje lanie z pokorą :-)
aga1402 słodkich snów
anisiaj jeśli mogę się wtrącić, ja nie lubię diagnostyki... mam złe wspomnienia przy ciąży pozamacicznej zrobiłam chyba 6 razy betę - zawsze ze łzami odbierałam wyniki. Teraz wynalazłam laboratorium niezależne - prowadzi je jakaś kobieta, ma fajny gabinet i pojechałam tam zrobić betę... nie był to ani luxmed, ani scanmed, ani nic w tym stylu, Wpisałam sobie w google poprostu labolatorium analityczne i wynalazło mi to, po 2 godz dzwoniła że mam już wynik :-)
marta dziękuję :) ja jutro mam taki dzień załatwień jak TY :-) jadę do firmy zawieźć L4, potem muszę zmienić dane w legitymacji ubezpieczeniowej, jechać do US wypełnić jakiś formularz uzupełniający ... ehhh - oby mi poszło tak sprawnie jak Tobie, a Ty po tych biegach to chyba odpoczywałaś przez resztę dnia ??? marta chyba będziemy miały wizyty obok siebie .. dzień po dniu
dzoana jak Twoje plamienie ???

aneczkaa dziękuję

jestem i ja naumiana i zmęczona :hmm:

napisze co u mnie tak szybciutko pożniej Was nadrobię i poodpisuję

Więc tak egzaminy próbne zdałam projekt którego strasznie się bałam i dopuszcza mnie do egzaminu w czerwcu zaliczyłam na 96% na 100% a test 9 pytań źle na 70. także jestem zadowolona.

Jesli chodzi o tą dzisiajsza wizytę no to usg nie mialam tak jak pisałam i mam przyjechac za tydzień ale to i tak jest po drodze do szkoły więc specjelnie nie jechałam więc wybaczam mu :-) pytałam sie o jajnik no to ma prawo boleć mam brac nospę i dużo odpoczywac.

Odezwałam sie na grupie więc jak ktoś by tam mógł zerknąć będę wdzięczna :tak:
Przepraszam,że tylko o sobie ale ide robić herbatkę i nadrabiam Was:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry