• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam i ja :-) jeszcze z wyrka

MartaSx teraz mam nauczke po drugim dziecku wszystko w pakicie sprzedam i mam gdzies rodzine i wszystkich. I przynajmniej bede miala kase na nastepne wieksze ciuszki. A wczoraj widzialam w tesco taki fajny kocyk żakardowy no śliczności i był różowy,niebieski,bialy i taki kawa z mlekiem. Wiec teraz jakbym miala kupic to kawe z mlekiem :-) ale też ładny do wszystkiego pasuje.

Aneczka wszystko doszlo do Ciebie ?

Jutro rano przylatuje mój brat na weekend musze troche ogarnac mieszkanie i zakupy zrobic. Takze mam dzis troche obowiazkow.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aneczka a co tak szybo wstajesz
Anaber najlepszy pomysł to właśnie sprzedać nie martwic się ze ktoś odda zniszczone.
Ja kupiłam kocyk żółty... bo nie wiem kto tam rośnie jak będzie dziewczynka to zacznę kupować różowe, jak chłopiec to żółte i beżowe bo nie lubię niebieskiego koloru :eek:

MartaSx ja to jak patrze na Twoje zdjecia i na zdjecie z USG to mi pasuje u Ciebie chłopczyk. Oczywiscie to tylko moje odczucie :-) ale życze dziewczynki oczywiście i najważniejsze aby zdrowe bylo.

Dzień dobry ja jeszcze w łóżku ale już wstaje sie ubierać i ide śniadanko zjeść bo bym tam z głodu umarła jagby mnie lekarz przetrzymał a dziś mi koleżanka kolejke zajmuje więc da mi cynk jak przed nią będzie jedna osoba i ide na gotowca:-) od rana piszecie kobietki wy mi na bezsenność cierpicie?:-DMiłego dnia jak zdąże to przed wyjściem z domu sie odezwe:eek:

Anaber chciała bym dziewczynkę zawsze rodzice jakoś tak marzą o płci, ale jeśli to chłopiec ni to też będzie dobrze byle by zdrowe - tak jak mówisz. Na usg coś tam wystawało ale gin mówił że to się może zmienić... za miesiąc jak pójdę to już powinno być widać
Wiolka cwaniaro hi hi hi to daj znać po wizycie będziemy czekać

A powiedzcie mi ile kosztuje w diagnostyce badanie krwi i moczu ?

hej

ja dziś wstałam o 7, znowu, mam taką ochotę pospać dłużej, a tu nic, budzę się jak w zegarku :no:

wiola ale masz dobrze z koleżanką :-)

marta myślę, że 12-15 zł za każde badanie, czyli razem pewnie około 30 zł

anaber życzę dużo sił w sprzątaniu :-)

aneczka może zdrzemniesz się w południe

anisiaj
trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jakie laboratorium wybrałaś ???

Melduję się i ja.
W Gorzowie słoneczko jak ta lala,ale na razie tylko 5-6 stopni.
Anaber zdolna dziewczynka z Ciebie-GRATULACJE!!!
Anisiaj za betkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Wiolka za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Bobo ty też jesteś niczego sobie dziewuszka z pięknym umysłem,to na pewno dasz sobie radę&&&&&&&&&&.

Ja dziś Franusia zarejestrowałam na wizytę do pediatry na 13.10 ,bo nie ma na co czekać.Niech da młodemu jakieś medykamenty,by infekcja się nie rozwinęła.

Ja już ogarnełam kuchnię bo wczoraj już byłam zmęczona ale dziś jak weszłam po rewolucjach kuchennych moich chłopaków bo sami sobie wczoraj obiad robili tzn odgrzewali to sie przeraziłam, więc wziełam się do roboty :dry: i myłam tarkę do warzyw i rozcielam sobie palucha, taka niezdara jestem ,ze szok. jak jem to bluzki wszystkie poplamione na brzuchu. Wczoraj zakupiłam Vanish i dziś bedzie odplamianie.:happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam i ja :-) jeszcze z wyrka

MartaSx teraz mam nauczke po drugim dziecku wszystko w pakicie sprzedam i mam gdzies rodzine i wszystkich. I przynajmniej bede miala kase na nastepne wieksze ciuszki. A wczoraj widzialam w tesco taki fajny kocyk żakardowy no śliczności i był różowy,niebieski,bialy i taki kawa z mlekiem. Wiec teraz jakbym miala kupic to kawe z mlekiem :-) ale też ładny do wszystkiego pasuje.

Aneczka wszystko doszlo do Ciebie ?

Jutro rano przylatuje mój brat na weekend musze troche ogarnac mieszkanie i zakupy zrobic. Takze mam dzis troche obowiazkow.
tak doszło :) dzięki

co do ciuszków też po Ameli wszystko zostawiłam a po 2 dziecku sprzedam a kilka sukienek na pamiątkę zostawię :)

sprzedałam tylko płaszczyk z sukienką od chrztu bo miałam 2 sukienki a płaszczyk miałam z polaru i by mi zżółkł gdyby leżał ..
Aneczka a co tak szybo wstajesz
Anaber najlepszy pomysł to właśnie sprzedać nie martwic się ze ktoś odda zniszczone.
Ja kupiłam kocyk żółty... bo nie wiem kto tam rośnie jak będzie dziewczynka to zacznę kupować różowe, jak chłopiec to żółte i beżowe bo nie lubię niebieskiego koloru :eek:
nie wiem bo we łbie mi się poprzestawiało i wstaję o 6-7 rano....

ja byłam pewna ze noszę synka i miałam same męskie ciuszki a tu lekarz na USG mówi że dziewczynka i to na 1000000000000 % bo mega wyraźne było zdjecie ( dopochwowo robił bo mała się nie chciała ułożć )
hej

ja dziś wstałam o 7, znowu, mam taką ochotę pospać dłużej, a tu nic, budzę się jak w zegarku :no:

wiola ale masz dobrze z koleżanką :-)

marta myślę, że 12-15 zł za każde badanie, czyli razem pewnie około 30 zł

anaber życzę dużo sił w sprzątaniu :-)

aneczka może zdrzemniesz się w południe

anisiaj
trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jakie laboratorium wybrałaś ???
nie ma opcji na spanie w poudnie bo młoda już raczej nie sypia w dzień , a nawet jak zaśnie to muszę poprasować ... mogłabym na magiel zawieźć do mamy ale nie chce mis ię tego targac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry