• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
wstalam bobo :) mam migrene od samego rana i chyba moje przeziebienie mi wraca a biore anytbiotyk :/ wogole jakas taka obolala jestem :( ehhhh..... mykam do lekrza bo wyniki tarczycy :) bede wieczorem jak bede miec sile :)

jestem po wizycie było super jestem w 9 tygodniu ciąży dzidziol ma ponad centymetr serduszko pięknie bije,założyli mi karte ciąży za miesiąc następna wizyta rodzić bę jak będę chciała jeśli chce cesarke to na nastepnej wizycie mi wpisze do karty i będę mieć lekarz mi powiedział mi powiedział że wiek ciąży oblicza sie na podstawie ostatniej miesiączki a nie usg bo w tym samym tyg ciąży u każdej kobiety dziecko jest innych rozmiarów i to nie może być wyznacznik dla każdego taki sam i tak samo przy porodzie jedno dziecko ma 2kg i jest inne ma4 a usg oznacza wiek ciąży na podstawie wagi i długości:eek:

Dzień dobry Małolatki :-D:-D:-D

Jestem jestem ale ciągle w biegu... Już wszystkie meble mamy na nowym mieszkanku, teraz nam zostało parę rzeczy jeszcze do przewiezienia i dzisiaj już chyba tam śpimy ;-) Zaraz idę ogarnąć łazienkę i pakować rzeczy do szaf. Tylko jest jeden minus- nie ma tam neta, będziemy musieli coś pomyśleć :dry:

Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kurcze ciekawa jestem jak skończy się Twój odcinek telenoweli- będą niezwykłe dzieciaczki ;-)

Bobo powodzenia w pisaniu pracy ;-) Weny twórczej życzę ;-)

Anaber to powodzenia na szczepieniu! Oby obyło się bez płaczu!!

Scoti, Bietka gratuluje udanych wizyt!! Macie cudne dzieciaczki!!

Aneczka tworzysz cuda!! Jak już się dobrze wprowadzę to chętnie zamówię u Ciebie chustecznik na początek ;-)

Joweg zdrówka dla męża!! I siły dla Was obojga!! Jestem przy Was myślami :*:*:*

Dzoana
pewnie w pracy od samego rana bidulka...

Wiolka
gratuluje udanej wizyty!!

Pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna!! ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry