• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dziewczynki jakiego ja mam kochanego meza:) zrobil mi sniadanko takie kanapeczki ze jeszcze bym jadla takie mniamusne hihi
chlebus z serkiem takim do smarowania pomidorkiem i cebukla mniammmmmmm jeszcze bym zjadla hihi

reklama
No dobra wstałam, ubrałam się i czas trochę ogarnąć mieszkanko
Bobo hi hi masz za dobrze :-D
Ja dziś na śniadanko zrobiłam sobie jajecznicę, ale chyba słabą kawkę wypiję bo mnie głowa boli

Ciąże sie oblicza nie z usg tylko z miesiączki tak mi powiedział Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&& za bete:-) Bobo-masz bardzo dobrego męża niech o was dba u mnie słonko wychodzi:happy2:

dziewczynki udalo mi znalezc ksiazki na moj temat pracy wiec je sobie zarezerwowalam i lece po nie i jedziemy jeszcze do szpitala pokazac ubezpiecznie bo ostatnio nie mialam przy sobie
pozniej wpadne
papa

odebralam moje wyniki , i wszystkie sa idealne jestem chyba troche rozczarowana :/ liczylam ze wyjdzie mi ze mama cos z ta tarczyca a tutaj nic :/ tak to bym miala wytlumaczenie dlaczego ostatnio sie sie udalo a tak to lipa , ide wieszac pranie :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry