• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Hej! u nas dzisiaj pochmurnie :cool: i chyba nie zapowiada się na lepiej niestety, a mnie taka pogoda dobija, i nawet kawy nie pomagają.
Anisiaj dopisz mnie do grona trzymających kciuki za betkę.
U nas Kubol coś kataru dostał, chyba trzeba będzie wziąść inhalator w obroty.
A dzisiaj jedziemy z mężusiem poświętować z małym opóźnieniem moje urodziny, mężuś sam wymyślił zakupy w galerii a później obiad:-):-) A wyciągnięcie mojego M na zakupy graniczy z cudem:-D

reklama
justi to się ciesz ,ze masz kawę bo wracają do domu wczoraj robiłam zakupy, zadzwoniłam do M czy jest mleko i pieczywwo to dostałam odpowiedź tak jest . Więc nie kupiłam. a dziś rano zrobilam kawę a tu puste pudelko po mleku w lodówce i jedna stara bułka w szufladzie na pieczywo. także byłam zmuszona wypić herbatę i zjęść dwudniową bułkę :oo: czesem sie zastanawiam kogo ja sobie wziełam za męża :-)

Bietka powodzenia i ciepło sie ubierz bo dzis zimno abyście nam nie zmarzli :happy2:

I przed chwilą zadzwoniła babka z przychodni czy pamietam ,ze dzis Igor ma szczepienie przypomianjące i kurcze dobrze ze oni czuwają bo mi z głowy wyleciało, najgorsze,żę Igora na to nie nastawiłam i bede musiala go wcześniej odebrac z przedszkola także 15 min. na przygotowanie to chyba bedzie za mało :shocked2: i będzie wycie :baffled: do wizyty u dentysty przygotowuję go tydzien przed i wtedy ładnie siada i otwiera buźkę a tu mi sie chyba nie uda :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
justi to się ciesz ,ze masz kawę bo wracają do domu wczoraj robiłam zakupy, zadzwoniłam do M czy jest mleko i pieczywwo to dostałam odpowiedź tak jest . Więc nie kupiłam. a dziś rano zrobilam kawę a tu puste pudelko po mleku w lodówce i jedna stara bułka w szufladzie na pieczywo. także byłam zmuszona wypić herbatę i zjęść dwudniową bułkę :oo: czesem sie zastanawiam kogo ja sobie wziełam za męża :-)

Bietka powodzenia i ciepło sie ubierz bo dzis zimno abyście nam nie zmarzli :happy2:

I przed chwilą zadzwoniła babka z przychodni czy pamietam ,ze dzis Igor ma szczepienie przypomianjące i kurcze dobrze ze oni czuwają bo mi z głowy wyleciało, najgorsze,żę Igora na to nie nastawiłam i bede musiala go wcześniej odebrac z przedszkola także 15 min. na przygotowanie to chyba bedzie za mało :shocked2: i będzie wycie :baffled: do wizyty u dentysty przygotowuję go tydzien przed i wtedy ładnie siada i otwiera buźkę a tu mi sie chyba nie uda :)
Trzymam kciuki żeby szczepienie odbyło się bezstresowo :) i bez krzyku...
Anaber z facetami tak to już jest, oni są z innej planety....
Bietka miłego

w tvn mówią o uzależnieniu od ciąży :szok:
oglądałam ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry