• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo jak praca?? i jak się czujesz już lepiej ?? :happy:
MartaSx dobrze ,ze wszystko załatwiłaś :tak: mi na samą myśl o urzędach pojawiają się dreszcze :crazy:

Anisiaj pozazdrościc takiego żarełka :) i ostatnio same anioły obok Ciebie :-) ja sie uspokoiłam pogadałam z lekarzem i wytłumaczył,ze moze mnie boleć wszystko sie naciąga, mam brać nospę odpoczywac, nic nie wmawiać sobie i nie panikowac;-) czyli standard :happy: a Ty jutro z rana z betą dzialaśz??

6mamo gratuluję mądrego synka :tak:

Scotki ale super wieści gratki a maluszek taki słodziak rewelacja :happy:

Pamela miło Cię widziec u nas :tak: no to trzymamy &&&&&&&&&&&& za staranka ;-)

Wiolka tymi pierogami to mi takiego smaka narobiłas ,ze dziś tez nie będe spać jagody mi sie chceeeeee:happy:

Bietka ciesze sie,ze wizyta udana i maluch rośnie :-) super

Aneczkoo wszystko doszło do Ciebie sprawdzałaś ??

Wszystkim tym które poszły lulu to dobrej nocki :tak:

Jest tu ktoś jeszcze ??

Ja dziś sie wkurzyłam tymi ciuszkami i pojechałam po szkole do tesco i tak sie napalilam na rzeczy takie słodkie ale poczekam jeszcze bo kurcze jak wyjdze,że dziewczynka to bedzie chodzic w niebieskich więc poczekam

:sorry:

Jesli kogoś pomienełam to przepraszam

ja jeszcze jestem ale dzien bez weny mam dzisiaj, jakos slabo mi, mam nadzieje ze jutro bede sie lepiej czuc bo mie m z domu wygoni za ten balagan;-)

wiolka &&&&&&&&&& za jutrzejsza wizyte
anisiaj &&&&&&&&&& za betke

anaber czuje sie lepiej :) dzieki za troske :) a co do pracy to masakra. cos tam probowalam sklecic ale latwo nie jest pisac prace na podstawie wiadomosci z neta. jutro mam zamiar pojechac do biblioteki i moze cos skombinuje :)
dobranoc dziewczynki :) do jutra papa

Ostatnia edycja:
Witam z ranka u mnie słoneczko ale pewne zimno - pogoda zdradliwa.
Anaber możesz kupić na razie neutralny kolor, zielony, żółty, beżowy, a swoją drogą bardzo brzydko postąpiła ta znajoma- też bym się wściekła
Bobo jedź do biblioteki ekonomicznej super wybór mają ale nie można wypożyczyc tylko bierzesz lapka i tam piszesz
Wiolka czekam na info odnośnie wizyty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry