• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

MArtaSx ale liczylam na ta tarczyce ze cos bedzie nie tak , zle dlatego sie nie udalo , a tutaj kurcze wszytsko dobrze :szok: a ty juz kurcze 13 tydzien masz !!! kurcze a pamietam jak testowalas niedawno :) ale ten czas leci :)

reklama
widze ze cichutko tu

ja sie dopiero witam od dwoch dni jestem tak wypompowana ze nie mam na nic sily mam nadzieje ze do soboty mi przejdzie bo nie wiem jak wytrzymam weekend w pracy.

Scoti pomyśl sobie o słoneczku i ciepłych dniach jakie będą - zrobi Ci się lepiej :-D
Joweg na pewno ja trzymam kciuki i daje fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A gdzie reszta ??????

Marta-bo tak jak mój gin mówił że każda ciąża inna i każde dziecko rośnie inaczej jedno jest większe inne mniejsze:-)Joweg-wrzuć na luz będziesz sie z nami w lecie z brzucholem męczyła ;-)Scotland-biedna a tu wekkend w pracy przed obą może jeszcze dostaniesz przypływu energii ja dziś taki mam prania 2 zrobiłam obiad jjuż mam gotowy a później sie będe obijać:tak: No i termin porodu mam na 1 grudnia

Ostatnia edycja:
Jestem :)

bietka - gratuluję udanej wizyty :)) super wieści, aż się serce raduje. wiesz - ja też bym wolała mniejsze lab, ale potrzebne mi są wyniki bety, którą zrobię w sobotę, więc padło na diagnostykę. Dzisiaj poszłam późno, więc wyniki za parę godzin, zobaczymy, jako kosmitka nie nakręcam się na cuda...

anaber - cieszę się, że lekarz Cię uspokoił! powodzenia na tej szczepionce :)

wiolka - gratuluję serduszka i cudnych wieści! :) i po raz n-ty powiem to, co słyszę już u kolejnego lekarza i co musi uspokoić Bobo - owszem wiek ciąży liczy się od OM, ale przy względnie regularnych cyklach. bo ja wg OM powinnam mieć 9 tydzień, a tak nie jest.

suonko - powiem Ci, że marzy mi się, żeby były zdrowe, bo całe te zawirowania nie są normalne...

joweg - dobrze, że masz dobre wyniki, to dobrze rokuje przed transferem

przepraszam, jeśli kogoś pominęłam. Dzisiaj byczę się z mamą, chociaż moją sielankę burzą telefony od dalszych koleżanek, którym wyraźnie napisałam, że nie jestem gotowa na rozmowy, a one i tak dzwonią. Wiem, że chcą dobrze, ale ja naprawdę nie wiem sama, co będzie, więc co mam mówić?:(

dziewczyny wejdzcie na grupę, mam wieści :(

Ostatnia edycja:
anisiaj- ja mam caly czas superr wyniki i dlatego sie tak martwie , moze cos pominelam sama nie wiem ale sprobuje jeszcze akupunkture :) tylko musze sie sprezac bo zostalo mi tylko miesiac :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry