• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobus dzięki za przekazanie.

No więc jestem załamana bo nic się nie ruszyło od ostatniej wizyty. Szyjka zamknięta, twarda zero rozwarcia, szyjka nie skrócona :no: Boże a ja myślałam że coś się ruszy :no::no::no: w środę od 16:30 gin jest w szpitalu mam iść na KTG w piątek szpital już badania a w sobotę rano wywołanie pierwsze jeśli nie pójdzie to drugie w poniedziałek, następne wtorek w środę cesarka :no: Jedyne pocieszenie to że z małym oki.
- a i zabronił mi łażenia po schodach i mycia okien.

reklama
Bobo coś około 3700 plus minus ...

a ja jestem załamana dziewczyny masakra i jeszcze mnie nastraszył że przenoszenie ciąży jest niebezpieczne bo łożysko się starzeje. Na szczęście u mnie ok ale sam fakt :-(

hejka

ku...... poszła dopiero teraz, uwielbiam jak ktoś stoi mi nad głową jak kąpie młodego, ubieram i karmię, on się wygina, nie chce jeść - zaje....... po prostu - zasnął a ona polazła :no:
sorki...... chyba mam dziś zły dzień... mały marudny... cały dzień by tylko na rękach... jeść to najwyżej 50-60 ml więc połowa butelki 6 x dziennie ląduje w zlewie ... :no: ehhhhh wymęczona jestem dziś... jutro pediatra, szczepienie więc będzie jeszcze gorzej :baffled:
jakiś kryzys mnie dopadł ..... chyba przez teściową i nerwy związane z jutrem...

marta
przynajmniej już wiesz na czym stoisz... od piątku możesz się szykować, no chyba że coś się ruszy wcześniej- nie martw się... najwyżej cc - ważne że z Olim OK.

widzę że aga czeka na Martę :-)

kochane ja się pożegnam... nie mam nastroju, położę się, obejrzę madagaskar 3 odmużdżę się... i może przestanę myśleć... na chwilkę

jak mały pozwoli wpadnę z kawą rano

słodkich snów

dobranoc :*

reklama
ah dziewczyny czytam i wspominam moją wspaniałą ciąże i ciężki poród(może dlatego że w piątek 13-stego) patrze na synka on już taki duży a mi się wydaje jakbym wczoraj go pod sercem nosiła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry