reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo ja też będę oglądać ani za nią nie przepadam ale nie mam też tak że jej nie lubie poprostu program lubie bo fajne rady sa wcześnie oglądalam tą wersje amerykańską tylko i też byla fajna :happy2: takze jutro powinien mi dzień szybciej zlecieć bo malą zaprowadzam na 10 później wróce zakupy obiad i ogarnianie góry po dziadku jakie tam pusto teraz jak śpimy na dole to na górze trzy pokoje puste:confused:

Żebyś wiedziala mówilam jej jak z przedszkola wrocila ze sie wyprowadzil to zapytala gdzie teraz mieszka i czy na stale już u babci będzie mieszkala pozatym nic nie mówiła smród fajek niestety dziś jeszcze mam bo pokój i wc przesiaknięte papierosami ale jutro wszystko wywietrze i wyszoruje:-)

Bobo my mamy na górze sypialnie z dużym lóżkiem nastka obok pokój swój tylko teraz śpimy na dole w salonie z tego względu ze ja już sama jej po schodach nie zniose rano bo jest za cieżka a jagby mial mi ją A znosić to przed 6 musiałabym ją codziennie budzić a takto my śpimy na rozkladanej sofie a ona na fotelu koło nas i nie musze jej po schodach nosić chce po porodzie jak dam rade ją nosić normalnie na góre wrocić spać

Bobo właśnie problem jest taki że szkola nie ma ani windy ani podjazdwó wszędzie są schody i rozmaiwlam z panią dyrektos bo dzieci mają jeszcze lekcje na 2 piętrze:szok: mają zrobić coś w kierunku tego żeby Nastke przyjąć tylko w podstawówce nie będzie miala takich warunków jak w przedszkolu nie wiem czy będzie miał kto z nią chodzić siku a sama sie jeszcze nie przesiądzie z wózka na wc czy będzie miał jej kto pomóc przejechać z miejsca na miejsca i znowu stres dla mnie i dla niej nowe dzieci mam nadzieje że jakoś poradzimy sobie z tym wszystkim:sorry2: kiedyś jak będziemy własny dom stawiać to napewno tylko parterowy caly ze względu na nastke żeby mogla kiedyś bez nas w tym domu funkcjonować sama

Ostatnia edycja:
reklama
bobo tak byłoby najlepiej ale do wszystkiego tzreba chęci jak byłam w szkole jak nastka musiała iść jako 5 latek to byla inna pani dyrektor i powiedziala mi ze jak chce to oni mi nastke przyjmą bo muszą ale mam sobie cały dzień z nią siedzieć nosić ją i wózek góra dół po schodach bo oni nie mają na to ludzi a teraz na szczęście jest inna pani dyrektor i będe walczyła o warunki dla niej dobre widzialam tylko ja nie moge obejrzeć bo cholera pisze mi ze nie mam zainstalowanej najnowszej wersji flasha a nie dawno ściągalam i nie wiem już jaką tą werjse jeszcze musialabym ściągnąć:-( uciekam bo sie zaczęło dobranoc:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry