reklama

Nasze sprawy...

wiolka bobo nie wie kiedy wyjdzie... pisałam do niej ale nie odpisała
marta pewnie w poniedziałek

ja umyłam kabinę prysznicową i opadłam z sił - nienawidzę tego osadu z mydła - a fuj!!!!

jedziesz do tesco na wielicka ???

reklama
A my mielismy isc na randke, wystroilam sie i pekly mi rajstopy. Wpadlam w taki ryk,ze M zadecydowal,ze randka w domu. Moje hormony mnie zadziwiaja.

Teraz znowu sie poryczalam,bo mowia o tej matce,co zabila 6 dzieci. Jak ja nazywac matka, no jak?

M to aniol, on i bez ciazy znosil moje humory, a teraz sie smieje,ze jak urodze,to mnie zleje,zeby sobie ulzyc ;)

Nie ogarniam tego, jak to jest,ze te kobiety maja dzieci, mimo, ze tak ich nie chca. Jeszcze zostaja potem celebrytkami...ehhh

Mój to ma anielską cierpliwość, ale mówi, że jak w ciąży będę miała większe humory niż teraz to zamknie mnie w piwnicy i będzie dokarmiać przez dziurę w drzwiach:-D

hahahahahhaha :-) anisiaj - bidusia o rajstopy ??? no cóż ... :* buziak w czółko :*
dzoana świetny pomysł z piwnicą :-D

grupa - info

anisiaj, dzoana - matki-zabójczynie - no comment

Bietka, rajstopy powazna rzecz ;)

Dzoanka, oj to moj jeszcze na pomysl piwnicy nie wpadl, choc wygonieniem na balkon juz straszyl ;) ale dobrze,ze Twoj M bedzie Cie dokarmial, litosciwego masz pana ;)

Anisiaj, z wychudzonego wieszaka to już nie będzie miał pożytku.
Ja nie byłam w ciąży, a wściekłam się jak podczas pierwszego założenia zrobiłam w rajstopach 3 dziury. Od tej pory jestem wrogiem marki gatta, za tamte rajstopy dałam 28zł:wściekła/y: Teraz kupuje w stonce za 5zł i jestem mega zadowolona:tak:
Ale w sumie dziurawe rajstopy można uratować, Anisiaj, dorobisz jeszcze parę dziur i będą modne;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry