• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bobo moze sie i przesunela nie wiem bo testow nie robilam w tym miesiacu bo wiedzialam ze szans na bobosexy nie ma wiec dalam sobie spokoj, ale z drugiej strony mysle ze to wina stresu bo w tamtym cyklu i w poprzednich jak czekalam na @ to zawsze sie spozniala a kiedys jak nie staralismy sie o dziecko to @ przychodzila z dokladnoscia co do dnia nawet po porodzie jak dostalam @ to nastepna byla po 28 dniach a teraz hmmm pojawia sie jiedy chce

reklama
jestem oczywiscie spalyśmy:-) obudzilam sie bo ścierplam spalam poskładana i dobrze bo takto bym jeszcze spała taka mam śpiączke:szok: ide sie brać za porządki jakieś w domu bo tyle godzin:eek: a ja nic nie zrobilam :sorry: Anisiaj mam nadzieje że zwolni ci sie miejsce w tej szkole rodzenia wcześniej:tak: Anaber milego spacerku;-) Bietka chyba tak starość mnie bierze już od czwartku nie będzie spania Julita mnie wyćwiczy:-D wieści od Justi wam na g pisze a jeśli chodzi o madlen to pewnie sie do kogoś z nas odezwie albo do którejś grudniowki &&&&&&&&&&&&&& za nią:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry