• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wioluś dziękuję u mnie ok, jakoś sobie radzę:))

Bobo cieszę się ze to nic poważnego:))

Anisiaj to miałaś dziś przeżycia:((

Martuś spróbuj Oliwierka trzymać w samych ubrankach bez rożka i zobaczysz czy dalej bedzie tak marudził i płakał

Kinga ja ci napisze jak miałam teraz przy trzeciej ciąży, rano w 28 dniu cyklu zrobiłam test z pierwszego moczu i wyszedł negatywnie ale nie dawało mi to spokoju i poszłam do apteki i kupiłam innej firmy i zrobiłam go o 15 i wyszedł pozytywny, ja zawsze robiłam testy płytkowe i wydaje mi się że dużo zależy od firmy każdy jest inny i jedne wychodzą a inne nie ja w jeden dzień robiłam dwa róże i wyniki się różniły a byłam w ciąży

reklama
Anisiaj no dokładnie ja mam tak samo chodzę w swetrze i grubych skarpetkach :szok:

Wiadono co z Madlen?

dzisiaj zamawiam na allegro pas wyszczuplający na brzuch bo wyglądam jakbym była w 3 miesiącu

zmykam może później wpadnę buziole miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki! ja wróciłam z budowy, i odpoczywam teraz troszkę. Mam podły humor i czekam na brata, ma mi kupić czekoladę i zrobię sobie do picia.
Poczytam was troszkę.
Miłego wieczorku!!!!!!

Marta na bank mu za goraco jemu tez chce sie pic. tak jak mowi Wiolka za suche powietrze. musisz obnizyc temp. do 22-23 stopni. Dziecku temp. 25nie sprzyja.

hej:) ja za pierwszym jak i drugim razem nie kupowalam zadnego pasa tylko majtki wyszczuplajace z wysokim stanem i spisaly sie na medal trzeba wybiuerac ciasne poprostu :) a co do suchego powietrza to moja kumpela tak robila wysoka temperatura dla dziecka suche powietrze malo spacerow i teraz ma sapke w nosku jej ciagle charczy a lekarka mowila jej ze w domu ma byc 20 stopni i wiecej z nia na dwor chodzic i w domu ma wietrzyc pokoj w ktorym spia bo inaczej ciagle ja bedzie narazala na ta sapke i miala racje bo kumpela oczywiscie swoje i malej zamiast przechodzic to sie utrzymywalo i teraz jest troche lepiej bo wiecej z nia wychodzi i te mieszkanie wietrzy:)

reklama
nie mam dzis sily na nic :( brzuch mnie pobolewa i przeczyscilo mnie. moze Julcia w koncu sie decyduje wyjsc ?
marta polozna mam z przychodni przy zlotym groszu, nie wiem jaka jest bo jeszcze z nia nie gadalam.
aniolkowa ja robilam test ten paskowy z allegro co daja gratis do owulacyjnych i kreseczka byla baaaardzo jasna. ja oczywiscie ja widzialam ale moj m stwierdzil ze tam nic nie ma wiec poszlam do apteki i kupilam apteczny i jak na niego siurnelam to wyszla krecha ze nie bylo juz watpliwosci.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry