• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Czekam na Nastke obiad zrobilam na ktg byłam mała spała musze pędzieć jutro jeszcze raz do analityki bo ta polożna co mi ostatnio badania robila krwi na morfologie mi nie pobrała sierota i musze isć jutro do osrodka bo u nich wyniki będe miała odrazu w tym samym dniu:wściekła/y: Marta-jak masz w domu 25 st to dużo ja mam 20 st i jedynie troszke będziemy dogrzewać na czas kąpania faktycznie może jest poprostu przegrzany alebo za suche powietrze w domu dla niego:sorry: Aga jak sie masz? Scoti życze poprawy dla malej jak najszybciej zebyscie sie nie męczyly;-) nic mi sie nie chce jutro ostatni dzień:szok:matko jak to zleciało:confused2: wieczorem jedziemy do siostry A obiecaliśmy Nastusi ze pokażemy jej kuzynke bo jak ze szpitala wróce to nie będziemy tam jechać szybko tylko w domku siedzieć:happy: a co tu taka cisza?:eek::-) Bobo to dobrze że nic sie złego w tym gardle nie dzieje ;-)

reklama
Agus dziekuje, dzisiaj jej sie pogorszylo, miala usg, nie ma raczyska, prawdopodobnie cd tej jelitowki. Dostala zastrzyk i spi, chrapie na caly dom. Wiem,ze nie bedzie zyla wiecznie,ale nie wyobrazam sobie,ze kiedys jej zabraknie.

Wiolus, wysypiaj sie kochana poki mozesz :)

Bobo, no to moze troszke Ci ulzy teraz.

Ja rano sie splakalam po tym jak Nucia zaczelo rzucac, potem mama byla w drodze do mnie,zepsul jej sie tel i przez 3 godziny nie moglismy sie z nia skontaktowac, a teraz przez te emocje leb mi peka, tak,ze zaraz oszaleje :(

witam poznym popoludniem ;)

wsiekla jak osa jestem pojechalam dzis na 9 rano do swojego nefrologa i dopiero wrocilam matko 4 godziny spoznienia mial wrrrr. dziewczynki zastanawiam sie co mam zrobic @ nadal nie ma a test dzis powtorzylam i znowu jest negatywny, czy to mozliwe zeby test sie mylil ?? mam takie paskowe dostalam gratis do owulacyjnych.
nie wiem czy isc do gina czy poczekac do nast tygodnia bo jak cos ze mna jest nie tak...

zdrowka dla wszystkich naszych chorowitkow :)

Bobo gdzie sie zapisałaś do położnej? Aby nie była nawiedzona jak moja- jutro przylezie muszę się jej zapytać jak długo jeszcze
Wiolka fakt u mnie bardzo suche powietrze jest bo mi samej chce się non stop pic

Cholera z tym moim internetem mnie rozłancza albo mi strona wygasa:wściekła/y: Anisiaj każdy z nas do zwierząt sie szybko przyzwyczaja jak już jakieś ma nucia ma wspanialy dom dbacie o nią lepiej trafić nie mogla mam nadzieje ze sie jej poprawi moze harbatke jakąś sobie zrób i sie połóż i nie denerwuj Zosi;-) Marta to na kaloryferze albo na łóżeczku na głóką powieś pieluszke wilgotną zawsze zwilży powietrze bo dzieciom źle sie oddycha jak jest za suche powietrze moze tez dlatego sie wybudza bąbelek;-) jak ty w takim gorącu śpisz ja bym sie upiekła ja mam 20st w domu i mam czasem takie napady gorąca ze z chęcią bym okno otwarła ale ze względu na zakatarzoną Nastke nie moge :sorry: ale codzienie wietrze od rana do popołudnia:tak: Aniolkowa-tyle godzin spóźnienia to masakra jakaś co oni myślą ze ludzie nie mają co robic tylko caly dzień w poczekalniach siedzieć:wściekła/y: ja na twoim miejscu bym do gina poszla bo dziwne że @ nie ma tyle czasu kiedy powinnaś dostać?

Marta to faktycznie zmarzluch jesteś ja też ale ja jak mi zimno wskakuje pod kocyk wiem ze przegrzewanie dzieci nie jest dobre dlatego u nastemperatura zostanie taka sama moja ma ostatnio stwierdziła ze dziecku będzie za zimno bo oni u siebie mają w dmu po 26-27 st ale maly domek łatwiej ogrzać pozatym gdybym ja tyle stopni w domu miala co oni to później by mi dziewczyny co chwile przy wyjsciu na zewnątrz chorowaly,dlatego ja tylko na czas kąpieli będę dogrzewala w pokoju piecykiem gazowym bo w całym domu nie osiągne jednakowej temperatury bo chałpa wielka i po kapaniu mała ubiore i kocykiem przykryje i tyle :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry