wiolka23
Fanka BB :)
Czekam na Nastke obiad zrobilam na ktg byłam mała spała musze pędzieć jutro jeszcze raz do analityki bo ta polożna co mi ostatnio badania robila krwi na morfologie mi nie pobrała sierota i musze isć jutro do osrodka bo u nich wyniki będe miała odrazu w tym samym dniu
Marta-jak masz w domu 25 st to dużo ja mam 20 st i jedynie troszke będziemy dogrzewać na czas kąpania faktycznie może jest poprostu przegrzany alebo za suche powietrze w domu dla niego
Aga jak sie masz? Scoti życze poprawy dla malej jak najszybciej zebyscie sie nie męczyly;-) nic mi sie nie chce jutro ostatni dzień
matko jak to zleciało
wieczorem jedziemy do siostry A obiecaliśmy Nastusi ze pokażemy jej kuzynke bo jak ze szpitala wróce to nie będziemy tam jechać szybko tylko w domku siedzieć
a co tu taka cisza?
:-) Bobo to dobrze że nic sie złego w tym gardle nie dzieje ;-)
Marta-jak masz w domu 25 st to dużo ja mam 20 st i jedynie troszke będziemy dogrzewać na czas kąpania faktycznie może jest poprostu przegrzany alebo za suche powietrze w domu dla niego
Aga jak sie masz? Scoti życze poprawy dla malej jak najszybciej zebyscie sie nie męczyly;-) nic mi sie nie chce jutro ostatni dzień
matko jak to zleciało
wieczorem jedziemy do siostry A obiecaliśmy Nastusi ze pokażemy jej kuzynke bo jak ze szpitala wróce to nie będziemy tam jechać szybko tylko w domku siedzieć
a co tu taka cisza?
:-) Bobo to dobrze że nic sie złego w tym gardle nie dzieje ;-)
Aniolkowa-tyle godzin spóźnienia to masakra jakaś co oni myślą ze ludzie nie mają co robic tylko caly dzień w poczekalniach siedzieć