bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
marta chcialam jakos bez drastycznych lekow przejsc to chorobsko ale widac sie nie da 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
araz dom ogarne i na ktg ide Marta-mnie sie to wydaje nie normalne żeby tak często plakał i tak długo nie spał każdy lekarz mówi ze noworodki prez placz alarmują ze coś jest nie ok albo za zimno albo za gorąco albo coś boli,taki maluch jak on powinien jeszcze spać i to nie malo jeśli jest pojedzony i nic mu nie dolaga,mi tak lekarz mówil dlatego ja bym go wzięła do lekrza moze trzeba mu jakies badania zrobić jakieś usg brzuszka moze go boli czy coś
Bietka ide posluchać bicia jej serduszka bo w czwartek będę sluchała jak jej serduszko bije kolo mojego przytulone:-)mój lekarz nie szczepi dziecka które ma katar żeby powiklań nie było mówi że dziecko musi być calkiem zdrowe Bobo w tak zaawansowanej ciąży dobrze dobrany antybiotyk jej napewno nie zaszkodzi ja na początku ciaży byłam na duomoxie albo amotaksie już nie pamiętam na którym ale oba są w ciąży bezpieczne mi lekarz powiedział ze dziecku bardziej szkodzi jak organizm mamy sie męczy z jakimś choróskiem uciekam ogarne dom i ide zajrze jak wróće jak jeszcze jakiś obiad stworze