• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzien dobry,

Martus bidulko, tule Cie mocno! Moze musi minac kilka dni zanim ten rytm mu sie przestawi?

Ja od dzisiaj bede troszke rzadziej, bo do piatku bedzie u mnie mama. Prosze o info o madlen, wiolce i bobo jakby cos sie rozkrecilo ;)

Dzień dobry ja juz po śniadanku ale dziś z rana nie lece na rynek bo po 12 ide na ostatnie ktg to sobie wtedy zakupy zrobie mała w przedszkolu jeszcze 2 dni ostatnie w ciąży moje:szok::-) Martuś może poproś lekarza o zlecenie jakichś badań taki maluszek powinien spać a on nie śpi w nocy ani w dzień to sie biedna wykończysz sama nie masz kiedy odpocząć:no: jakaś przyczyna musi być :sorry: jak mały uśnie to sie połóż i troszku odpocznij:tak: a wy sie dziś nie meldujecie:happy:

reklama
czesc dziewczynki :) my idziemy na 10:30 do pediatry Borys cala noc kaszlał i malo spalismy. mam male obawy wiec ide aby go osluchal.

Marta kurcze no nie wiem co Ci doradzic dla mnie to jest nie normalne, moze zmien lekarza. nie mam pojecia. dziwne ze takie dziecko nie spi.

zmykam sie szykowac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry