• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

o nieeeeeeeee pączki!!! zwariowały

anisiaj jak upiekę to zjem wszytko chyba chcesz żeby Zośka miała teściową laskę co nie???? a nie jakiegoś "miszelinka" ???? :-D:cool:
anaber nie wiem czemu krak.... :crazy::-( zapytam jutro pediatrę co ze spacerami :eek:
ja prasowałam pół wieczoru wczoraj - powodzenia ;-)

przestańcie z tym jedzeniem bo się ślinię ... a co ja zaleje lapka....... nie będzie bietki :-D

reklama
Aniolkowa mi nie robili amniopunkcji bo po badaniach usg ultrasonograficznych i rezonanasie magnetycznym byli pewni że mała ma rozszczep kręgoslupa a badanie nic by nie zmieniło bo wszystko wiedzieliśmy wiesz co no moim zdaniem nie powinni mówić że badanie amniopunkcja powoduje poronienie przecież to nie jest tak do końca nie wiedza od czego pojawiają sie poronienia nie każda kobieta po tym badaniu poroni większosć ma sie dobrze a wszystkie które mają iść zrobić to badanie placzą po nocach ze strachu ide sie kąpać:-)

bobo tak po dwoch CC nie ma opcji ja przynajmniej nie znam lekarza ktory pozwolilby na naturalny porod kobiecie po dwoch CC, tak jak juz pisalam ostatnio po jednej CC mojej kuzynce po 9 latach przy probie porodu SN pekla macica i to na pierwszych skurczach czyli lekkich zbagatelizowali sprawe bo mysleli ze po 9 latach jest wszystko git a blizna juz wczesniej musiala sie rozchodzic :/ tylko oni to olali bo minelo 9 lat , jedna z was dziewczynki pisala o znajomej po 3 CC a w jakich mniej wiecej odstepach miala je robione?? a ta moja znajoma w dodatku ma padaczke (nieleczona bo od niej facet twierdzi ze nie jest zle a ona go slucha jak piesek ze tak powiem a on nie zdaje sobie sprawy na co ja naraza tymi ciazami ona ma juz dziewczynke i chlopca a 3 razy juz poronila ostatnio nawet blizniaki):/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry