• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem byla u nas rehabilitantka pojechala jeśli chodzi o amniopunkcje to może grozić poronieniem ale nie dajmy sie zwariować lepiej chyba zrobić badanie i wiedzieć co jest co niż nie robić bo u jednej kobiety na ileś kończy sie poronieniem to nie jest standart tylko czasem tak jest pewnie płód slabszy i dlatego nikt świadomie kobiety i dziecka na niebezpieczeństwo nie naraża a badania zlecają po to żeby mieć jasność i wiedzieć co moze dziecku dolegać,tak samo jest z zabiegami robimy je jak musimy mozeby być też różnie ale robi sie je po to żeby było lepiej a nie gorzej:sorry: Scoti to faktycznie będziecie mieli wydatek a krupcia troszke podrośnie do marca i wycieczke jej zrobicie do rodzinki;-) Marka-zawsze są za i przeciw niestety zadna z nas nie przewidzi jak jej ciąża przebiegnie do końca ale trzebabyć dobrej myśli:tak: ja mam koleżanke co miala 3 cesarki rok po roku i z żadną nie leżała w szpitalu wiem że po drugiej jej brzuch spinali klamrami jakimiś od wewnątrz żeby coś tam ale tak to było ok nie ma reguły pewnie:sorry:

Anisiaj ja płeć poznałam pożno bo w 26 tc a w 30 dopiero potwierdził na 99% :) Borysek miął zciśnięte nóżki i nic nie było widac :) co do testów ja nie robiłam tak abyła nasza decyzja razem z m. I dokładnie niech kazda robi według siebie i swojego lekarza i jemu trzeba ufac. I kazda decyzję trzeba uszanowac.

Aga kurcze wiesz co no ciężko mi powiedzieć, tak było z moim Igorem on w ciągu dnia to non stop na cycu siedział a noc przesypiał na jednym karmieniu i przybieral na wadze. Z Borysem jest zupełnie inaczej on non stop i w dzien i w nocy i też przybiera. Poczekaj do następnego wazenia, na siłę dziecku nic nie dasz bo Ci zwymiotuje jak nie chce to nie, ja tak zrobiąłm z Boryskiem bo uwazałam ze mało zjadł jak mi obfajdolił trzy razy pościel( bo karmię go na leżąco) to juz mam nauczkę. Cięzko mi powiedzieć jak dasz mu butlę no to Ci z cycków nie zje. Poczekaj zoabczysz jaka teraz bedzie waga. Jestem ciekawa co Ci zaleci.

Martuś i jak tam poszło dzisiaj ??

Bobo oj skończy Ci się skończy :rofl2::-)

Bietka przerabane masz zastanawiam się dlaczego to tylko w krakowie, przeciez wszedzie sa kominy ?? nie kumam tego :)

Ja jutro idę z Boryskiem do pediatry od spaceru cały czas kaszle- niech go osłucha bo bede sie denerwowac. Podejede tylko aby zerknął na niego.

Ide prasowac :/paaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiola lekarz ktory mi robil amniopuncje powiedzial ze nie ma medycznego dowodu na to ze amniopunkcja wywoluje poronienie. Ja myslalamze oni mnie po tym beda w szpitalu trzymac a oni nie po badaniu 5 min polezec i do domu tylko kazali sie oszczedzac przez 48 godzin. a Ty mialas ta amniopunkcje ? jak u Was to robia ze dziewczyny na forach internetowych pisaly ze to bol nie do opisania bylam przerazona a szczerze to bolalo mniej niz pobranie krwi ;)

kinguś, to Ty pomyśl o mnie przy brownie :)

marzy mi się hamburger, mamy niedaleko takie prawdziwe, rodzinna firma, pani smaży i daje takie pyszne dodatki aaaaaaaa, no ale m w pracy do 22, więc pewnie o tej porze zacznie marudzić, że nie kupi mi ciężkiego żarcia na noc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry