• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj ja plec poznalam w 20tygodniu mialam jeszcze jedno usg w 13 ale tutaj tak wczesnie nie mowia, nawet jak juz cos widza wrazie pomylki.

wiolka teraz my lecimy do nich w marcu na 50 urodziny tescia niedawno zamowilismy bilety i £400 peklo a to nie koniec kosztow dojda paszporty, paliwo, parking, prezenty pewnie w sumie wyjdzie okolo tysiaca. Pozniej planujemy chrzest w czerwcu i znowu bedzie pelna chata bo przylatuja tesciowie, brat M, babcia M i nasza czworka na jednym mieszkaniu.

Bobo to ja poprosze o fryty dla mnie tylko takie zeby w tylek nie poszly;-)

gosia ... a jak robią operację np. na sercu w łonie matki ??? często to szansa dla takiego dzieciaczka. Na szczęście nie musiałam stawać przed takim wyborem i nie życzę nikomu! absolutnie...

dziewczyny na litość boską!:) idę bo kazał mi lekarz, nie mam jeszcze wyniku, więc o żadnych zabiegach na przyszłość nie ma co myśleć i tu się nakręcać. dziękuję Wam za informacje, ja też mam wiele różnych obaw, ale mam lekarza od prowadzenia ciąży i chcę mu ufać. póki co idę tylko na badania...

bietka, ja nie widzę nic nowego na g...

Ostatnia edycja:
hej... dzioszki , ja mialam robione tylko badania plenatarne tylko a jezeli chodzi o plec to dopiero chyba w 19 tygodniu tutaj nie mowia wczesniej dlatego ze mowia ze mozna sie pomylic dlatego ze narzady dziewczynki jak sie rozwijaja mozna pomylic z pisiorkiem:) i niechca za wczesnie wprowadzac w blad. z tym ze moj nie Maluszek teraz nie chcial pokazywac hihi musielismy go podgladac chyba ze dwa razy a Oliver znow pokazal odrazu hihi ale tez dopiero w 20 tygodniu:)

a tak z innej beczki moja znajoma wczoraj trafila do szpitala tez jest po dwoch CC jedno miala 4 lata temu a drugie 1.5 roku temu teraz jest w 10 tygodniu i miala od 5 DNI bole brzucha twardnial jej i dopiero wczoraj poszla do szpitala oczywiscie ja zostawili i powiedzieli ze nie moze absolutnie chodzic tylko do toalety .... z usg mowil lekarz ze jest ok ...dziewczyny myslicie ze moze to byc cos powaznego??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry