• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dziewczyny, ale ja chciałam poznać Wasze zdanie, ale trochę mnie zdołował kierunek - od pytania o badanie po ryzyko poronienia. Słucham wielu opinii, ale mimo wszystko zrobiło mi się przykro.

Anisiaj, my tu całkiem ogólnie gadałyśmy na ten temat. Ty idziesz tylko na standardowe badania na które chodzą prawie wszystkie kobiety w ciąży. Wiedz, że wszystkie tu mocno trzymamy Ciebie kciuki!

anisiaj ja napisze Ci jak bylo u mnie ja najpierw mialam usg pozniej test PAPPA a na koncu amniopunkcje i gdybym dzis byla w ciazy i miala podjac decyzje podjelabym taka sama, to tylko w PL na temat amniopunkcji sa glosy ze grosi poronieniem ja naczytalam sie tego w necie przed badaniem i pierwsze pytanie jakie zadalam lekarzowi przed wbiciem mi igly to czy moje dziecko jest bezpieczne odowiedz lekarza byla nastepujaca ze to badanie robi sie po to zeby ewentualnie pomoc dziecku a nie zaszkodzic i gdy spytalam o mozliwosc poronienia to spytal dlaczego kobiety ktore nie mialy amniopuncji ronia ? jego zdaniem to absolutnie nie ma nic wspolnego z amniopunkcja.

reklama
wiecie co kurde jak ta moja znajoma wczoraj trafila do tego szpitala to ja sie normalnie przestraszylam bo ja tez jestem po dwoch CC i niewyobrazam sobie lezenia w szpitalu :(w razie powiklan , chodzi o mojego mlodego i teraz znow moja glowa sie bije z myslami bo ona od drugiego ciecia jest juz ponad 1, 5 roku:/
Anisiaj a kiedy ty masz to badanie miec??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry