• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

znalazlam te plozy do lozeczka. nie sa takie drogie :) 30zl para . ae m mowi ze nie kupimy ze to i tamto hehe . a niech spada. w sumie moze faktycznie lepiej nie uczyc dziecka bujania? pamietam moja bratowa nauczyla i musieli za kazdym razem malego do snu bujac bo inaczej nie usnal

reklama
Laski moje kochane, czy Wy robiłyście ten test Pappa? mój gin kazał zrobić usg z tego testu i jak lekarz od usg zadecyduje, że wskazane jest zrobienie całego testu, to zrobić (czyli jeżeli nie daj Boże usg pokaże coś nie tak).

pytanie numer 2 - kiedy poznałyście płeć? na tym usg genetycznym czy później? czy to prawda, że u chłopców szybciej widać?

bietka, oglądasz jeszcze Julke? bo mnie już zaczyna wkurzać...bietka, nie piszemy. może na fb ktoś się wygada, sama nic nie pisała, to poczekajmy.

Bobo mi teść płozy dorabial i to ze je mialam przy lóżeczku nie oznaczało ze musisz ich ciągle używać zawsze można coś podłożyć i kołysać sie nie będzie my tylko małą kołysaliśmy czasami w nocy a w dzień sama zasypiała bez kolysania Anisiaj ja mialam test pappa to jest tylko test prawdopodobieństwa na podstawie wieku czy jesteś w grupie ryzyka konkretnych wad genetycznych które moglyby pojawić sie u dziecka a pleć poznalam na usg genetycznym ale tym w 19 tyg bo w 13 mala sie tak chowała że pokazać nie chciała;-) Scoti to siadaj i czytaj jak masz okzaje:tak: Bietka pisz niech wie ze on niej myślimy:-)

Anisiaj pappa jest bez sensu.Mojej znajomej nie wyszedł dobrze.Stresowała się niemiłosiernie.Synek urodził się cały i zdrowy..Ale to co przezyła....
Test jest zbędny.

Płeć w pierwszej ciązy poznałam ok 21 tyg. W drugiej w 13 na usg genetycznym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry