• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bietka no wlasnie ostatnio ogladlam tv i mowili o krakowskim smogu. ze jak jest wysokie stezenie to lepiej nie wychodzic. i ze informacje jakie jest stezenie smogu mozna na jakiejs stronie sprawdzac na bierzaco. ale niestety stronki nie zapamietalam :(

reklama
Gosia powiedziała że mam się nie przejmować bo on się urodził z dużą wagą i ma prawo więcej stracić na wadze ale kazała mi go budzić i częściej karmić tylko problem w tym że on nie chce i kazała w czwartek przyjechać na ważenie i powiedziała ze musi już zacząć nabierać na wadze bo jak nie to będę musiała go dokarmiać a aj nie chce bo mam naprawdę dużo pokarmu a z drugiej strony gdyby był głodny to przecież by się budził i płakał a widocznie mu wystarcza tylko czemu nie przybiera na wadze

bobo mam tę stronę, od 3 tyg jest masakra z naszym powietrzem... i co mam zrobić? ładna pogoda, słońce, 10 stopni... muszę z nim wyjść - bo idzie zwariować w domu :eek:

aga
zobaczysz w czwartek... przecież mu nie wmusisz. Jak nie ssa w nocy...

gosia może nic nie każe płacić za zużytą część tylko te 25 zł

Ostatnia edycja:
Bietka no to już kawał chłopa na 74 ubranka nosi to będziecie sie kłuć jutro no szczepienia trzeba odbębnić a co do smogu no jest go dużo w krk ale nie dajmy sie zwariować nie można cały czas siedzieć z dzieckiem w domu trzeba wyjść na spacer pozatym niech sie przyzwyczaja do tego ze dni chlodniejsze bo za chwile grudzień lepiej stopniowo go z temperaturą oswajać Aga gdybyś miala malo treściwy pokarm to bylby glodny i by sie budził a jak w ciągu dnia tyle razy je to powinien przybierać a dobrą mają tą wage?:sorry:moze zważ go w domu :sorry: Aniolkowa-a co do tej @ twojej moze masz jakieś stresy ostatnio i dlatego cie w konia robi? przykro mi kochana trzymam cały czas za ciebie &&&&&&&&&&:-) Gosiulek jak moze kazać ci zaplacic za każdą zużytą część jak po to kupiłaś mop przecież żeby go używać :wściekła/y: co za idiota przecież nie kupiłaś go po to zeby oprawić w ramke :angry: posprawdzaj czy faktycznie jest tak jak on ci pisał bo szkoda zeby cie na koszta naciągli i jeszcze nie możesz używać a po to kupilaś

bobo moja nieregularna ostatnio @ nie jest wynikiem diety bo odchudzam sie krocej niz staram sie zajsc w ciaze wiec cos mi nie pasuje ja chyba mysle ze to stres i ograniczenie czasowe tak dzialaj. dzis zadzwonilam do gina umowic sie na styczen a baba w recepcji mi mowi ze dopiero koniec lutego poprosilam zeby do mnie zadzwonil i jutro rano ma dzwonic zobaczymy. @ nadal nie ma wiec czekam

Teraz mi napisał bo pytałam ile zużyta nakładka kosztuje że wycena nastąpi po oględzinach całego sprzętu.
I jeszcze że chodzi o wycenę każdej części która nosi ślady używania.Kur.... no.Przecież każdą częśc używałam.śladów nie widać ale kto ich wie. Co za ch....

reklama
Goisulek no chyba zwariował jak miałaś używać sprzętu nie dotykając go po to przeciezgo kupilaś ,takiego tlumana trzeba zapytać czy on te mopy sprzedaje fo użytku czy po to zeby nerwy ludziom psuć bo sie do użytku nie nadają

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry