Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czekam na Nastke jak wróci wygotowalam sobie butelki i smoczek dla malej dokupilam sobie dzis flanelowe duze pieluszki musze z nowu je wyprac i wysuszyć a do szpitala dla malej biore po Nastce ręcznik z kapturem bo nie oplaca mi sie nowy kupować jak mam po jednej :-) Gosiulek co za dziadostwo po chwili używania sie zepsół
Najlepszego dla synka:-) Aga no z każdą godziną blizej dnia porodu jestem odnośnie malego to faktycznie gdyby byl głodny budzilby sie a jak mówisz że nawet jak budzisz to nie je musi być nie glodny,wczoraj jak byliśmy u siostry A to polożna mówila że dziecka nie wolno wybudzać ma spać samo sie obudzi bo później sie będzie zrywalo ile położnych tyle opini na temat wybudzania.Ja Nastki nigdy nie wybudzalam ale ona była żarłok i sama sie budzila