• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiulku tak mi sie wydaje nie prxyjma Ci czegos co bylo uzywane. Wiem ze Cie trafia ale taka jest prawda. Masz 10 dni na zwrot ale jak nie uzujesz. W takiej sytuacji reklamacja byc moze dadza Ci nowy. Dowiedz sie czy serwis jest gdzies kolo Ciebie aby nie placic za przesylke.chyba gwarancja zewnetrzna to sie nazywa jakos tak. Justi by wiedziala, z drugiej strony tez nie wina sprzedawcy on w tym nie siedzial i nie wiedzial.

Buziaki dla synka :-* ;-)

Witam się i ja:))

Przepraszam że do was nie zaglądałam ale miałam m w domu więc same rozumiecie:))

U mnie wszystko ok, cały czas martwię się tym karmieniem Kuba pobija sam siebie potrafi po wieczornym karmieniu przespać całą noc, a jak go budzę to nie chce jeść w ogóle nie chce cycka ciągnąć a w dzień potrafi jeść co dwie godziny ale nie zawsze czasem co cztery i nie wiem co robić koleżanka mówi że jak go zacznę dokarmiać butelką to mam już po karmieniu piersią, w czwartek jedziemy na ważenie i zobaczymy. Chociaż z drugiej strony jak by był głodny to by płakał i się budził do jedzenia, sama nie wiem. Doradźcie co robić

6mamo cieszę się ze impreza urodzinowa się udała:))

Anisiaj gratuluję udanej wizyty:))

Gosiulek wszystkiego najlepszego dla Kacperka:))

Bietka ja też lubię martini z 7 up, pyyyyychaaaa:))

Kinga jak twoja dieta??? Ile już schudłaś????

Madlen &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Scoti fajnie że masz już wizytę teściów za sobą:))))

Bobo nie panikuj kochana porodu na pewno nie przegapisz:))

Wiola jeszcze trzy dni i będziesz tulić Julitkę:)) Strasznie szybko wypuszczają u was po cc, ja na trzeci dzień dopiero byłam w stanie wyjść do m na korytarz ale ledwo co

Marta współczuję ci że mały daje tak popalić ale zrób jak Bietka i Anaber radzą może to coś pomoże tylko pamiętaj zeby pod godzinami

Justi powodzenia:))&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jestem zajęlam sie sprzątaniem poukladałam sobie ciuszki malej w szufladzie w lóżeczku nie będę musiala na góre gonić do półki Nastki zabawki poukladałam ja dziś na obiad robie pomysl na kurczaka papirus so twgo ziemniaczki i surówka :-p czekam na Nastke jak wróci wygotowalam sobie butelki i smoczek dla malej dokupilam sobie dzis flanelowe duze pieluszki musze z nowu je wyprac i wysuszyć a do szpitala dla malej biore po Nastce ręcznik z kapturem bo nie oplaca mi sie nowy kupować jak mam po jednej :-) Gosiulek co za dziadostwo po chwili używania sie zepsół :wściekła/y: Najlepszego dla synka:-) Aga no z każdą godziną blizej dnia porodu jestem odnośnie malego to faktycznie gdyby byl głodny budzilby sie a jak mówisz że nawet jak budzisz to nie je musi być nie glodny,wczoraj jak byliśmy u siostry A to polożna mówila że dziecka nie wolno wybudzać ma spać samo sie obudzi bo później sie będzie zrywalo ile położnych tyle opini na temat wybudzania.Ja Nastki nigdy nie wybudzalam ale ona była żarłok i sama sie budzila

Ostatnia edycja:
Odpisali mi że za każdą zużytą część trzeba zwrócić pieniądze. Na formularzu napisane jest też że odliczją 25 zł za przygotowanie przesyłki i wysłanie...Czyli to jest jedno czy dodatkowo jeszcze za każdą częśc.Chyba poszaleli złodzieje.

reklama
Bietka przyjmą.Przysłali mi formularz zwrotu na którym jest napisane tak:
...że zwrot kwoty 299 zostanie pomniejszna o koszty które firma poniosła na przygotowanie oraz wysyłke towaru czyli 25zł.
W mailu napisali mi że za każdą zużyta częśc trzeba zwrócić pieniądze ale ile nie wiem.

Aga może nie potrzebuje w nocy.W dzień się najada.Jeśli przybiera dobrze na wadze to tylko się cieszyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry