• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Gosiu, to może powiedz,że chcesz oddać do serwisu, skoro jest na gwarancji, naprawią Ci to, a może wtedy będzie działać, albo sprzedasz na allegro.

Bietka, Bobo jest to i produkcja idzie ;)

a mnie dzisiaj boli brzuch, ale tak dziwnie, jakby ktoś wbijał igłę i tylko jak chodzę, albo zmieniam pozycję.

reklama
Hej Dziewczynki!!! ale produkujecie!!!! ja po rozmowie-Dzięki Wiola za przekazanie wieści!!!! teraz tylko czekanie. Ale znowu mój m coś marudzi, żeby nie szła do pracy tylko zakałdała działalność. Ja znowu boję się że wypadnę z obiegu, i nie mam pomysłu na działalność. Ale o tym napiszę wam jak będę miała dłużą chwilkę na g.
Gosiu, pokręcona ta Twoja sprawa z mopem. Też bym się wściekła. co to za sprzęt. Z oddaniem nie będzie tak prosto. 10dni na zwrot jest wtedy gdy jest nieużywany. Jest coś takiego jak niezgodność towaru z umową. www.adrem.amu.edu.pl/download.php?action=get&id=3 - dokument do ściągnięcia.Co do oddania na gwarancji, ty nie powinnaś ponosić żadnych kosztów!!!!! Postrasz dziada, że gadałaś z Rzecznikiem Praw Konsumenta. Domniemywa się, że jeżeli sprzęt popsuł się w ciągu 6mcy od zakupu, to miał on już wadę w chwili sprzedaży, a ty o tej wadzie nie byłaś poinformowana. Natomiast jeżeli koszt naprawy jest mniejszy niż koszt wydania nowego towaru, to naprawa się go. Dostałaś jakiś paragon lub fakturę??

Aga-no kurcze niby nie powienien miec dłuższej przerwy niz 6 godzin ale jak go budzisz i on nic nie chce zjeść to na sile mu nie wlejesz to co oni mówią to jest jedno a jak na to reagują dzieci to drugie bo każde dziecko jest inne jak bedziesz u lekarza na ważeniu to zapytaj siostra A jak ta ich pierwsza córa bylą mala mieli z nią takie jaja że wogóle jeść nie chciała za całą dobe ona zjadała 3 razy w butelce po 30ml i nie wcisnęli nic więcej bo zwracała a na głowie stawali zeby ją dokarmiać i byli z nią u lekarza ale nic nie poradzil przeczekali teraz ma 2 latka i jest dalej nie jadkiem potrafi cały dzień żyć o piciu samym taki jej urok poprostu ale z niej odrobinka a z Twojego Kubusia kawał chłopa ;-) Gosiu to faktycznie zlodziejstwo przecież p to kupiłaś mop żeby go używać a nie żeby go oddawać jak sie odrazu na wstępie zepsuje i jeszcze za każdy elemnent zużyty 25zł:szok:pięknie cie chcą wyrzeźbić:wściekła/y: ja bardzo rzadko kupuje przez allegro nigdy nie zamawialam żadnego sprzętu do domu przez allegro i napewno go nie kupie bo ja jestem z tych co musza dotknąć zobaczyć sprawdzić :sorry: Bietka spacerowałas dziś z Igorkiem? jak sie maly chowa?już smok a nie maly :-) 6mamo jak po imprezie pisałaś czy ja nie doczytałam?:sorry:i myśle że nie ma?:zawstydzona/y: Scoti nie przejmuj sie domem i innymi rzeczami jak masz zajęcie z dziewczynkami to sie nie rozdwoisz jak sie mają ksieżniczki? a ty jak sie czujesz po odwiedzinach teściowej? szybko was chyba nie nawiedzi znowu?

Gosiu mnie sie wydaje ze tak jak Wioli że cie chcą naciągnąć:(((

A jeśli chodzi o Kubę to właśnie problem jest w tym że on nie przybiera na wadze urodził się 4570 jak wychodziliśmy ze szpitala to ważył 4360 a jak byłam z nim w czwartek u pediatry ważył 4150 i tu mam problem

poczekam na Anaber może coś pomoże

Dziewczyny napisałam do niego że się zepsuł i chcę go oddać.Tylko co z używanymi nakładkami.Odpisał ze za każdą zużytą częśc trzeba zapłącić. Nie wiem ile.Nie napisał tego.
Przysłał formularz zwrotu nie reklamacji.Na którym było napisane to co już pisałam o 25zł.

Aga a co pediatra na to?

reklama
wiolka dziękuję, Igi w porządku - resztki katarku mamy... jutro wizyta u pediatry - kiedyś mówiła nam, że katar nie przeszkadza w szczepieniu, więc pewnie jutro szczepienie- duży jest - nosimy rozmiar 74;-)
spacerowałam dziś ponad 2 godz. jednak mam wątpliwości bo u nas ten smog ... :crazy::-( nie wiem czy dobrze robie wychodząc z nim na tak długo

aga wiem że anaber pisała mi kiedyś że jak chciała wmusić Boryskowi cyca to 3 razy pościel przebierała bo zwracał, więc nic na siłę - a może butla tylko na noc... ? kurcze nie wiem... poczekajmy na anaber
Igor też nie zjada tyle co powinien ale odpuściłam... ma jeść po 150-180 a je 110 - ale przybiera na wadze
może być tak, że pokarm jest zbyt mało treściwy?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry