• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

W końcu zasnął wczoraj spałam 3 godziny dziś ok 5 g spoko daje radę to wygląda tak że on jest bardzo zmęczony ale otwiera oczy na siłę i nie chce za chiny usnuc choc już nie może

reklama
witajcie

martuś zapytaj położną lub pediatrę - wykluczyłaś że mu za gorąco lub za zimno ???? kurcze ja już nie mam pomysłów... :-( może to jednak kolka...

my idziemy na 13 do pediatry... Igi ma katar wciąż... ciekawe co powie, kurcze boję się - nie wiem czy powinnam go szczepić z katarem.. ??? :-(:sorry:

wiolka ostatnie 2 dni...idź i posłuchaj jak ładnie serduszko bije Julitce:-)

anisiaj miłego pobytu z mamą :)

miłego dnia kochane ;-)

Bietka czasami się zdarza że jest spocony a zwłaszcza jak pije mleko. No ale ja go grubo nie ubieram no w sumie nie wiem ma body na naramkach i na to śpioch i jest w rożku może faktycznie powinnam go kłaśc w samych bodach? A Igiemu zawsze się odbija po jedzeniu? Bo Oliwierowi nie zawsze i w ogóle nie ulewa

dzieczynki ledwo zyje....... cala noc nie spalam gardlo tak mnie bolalo ze myslalam ze oszaleje bol taki jakby osc mi w poprzek stanela :(((((((( nadal mocno bolii i ide do lekarza pozniej bo nie idzie wyrobic tak boli. wydaje mi sie ze bez antybiotyku sie nie obejdze :( w tym tyg ciazy malej nie zaszkodzi chyba prawda?

Witajcie dziewczynki!!!
Martuś może rzeczywiście należałoby pomyśleć o zmianie pediatry.Któreś z moich dzieci bardzo pociło się przy jedzeniu,a zwłaszcza na główce.Poszłam do pediatry i coś mi na to zleciła.
Bietka u nas lekarz nie szczepi zakatarzonego maluszka.
Anaberku zdrówka dla Boryska!!!
Bobuś i dla ciebie też zdrówka,nie martw się lekarz tak dobierze antybiotyk,by nie był dla Julki.

Ostatnia edycja:
marta zapisalam sie do lekarza ogolnego bo juz wyrobic nie idzie taki mam bol :((((((( przeziebilam sie chyba u pulmunologa bo od tamtej pory jestem chora a co najlepsze to wczoraj nic a nic mnie nie bolalo i w nocy taka jazda ze szok. az sie raz jak zaczelam kaszec to zaczelam sie dusic. no myslalam ze umre.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry