• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wszystkie uciekły:szok:
Aniołkowa ja dalej trzymam kciuki!!!!
Daisyy witaj, powiedz coś o sobie:-)
Marta, niby dzieci lubią ciepło, ale może faktycznie masz za ciepło. Mały nie ma potówek???
Anisiaj, jak Nucia????

jestem , nie mam siły na nic... po lekarzu wróciłam do domu, szybki obiad, m wrócił i ja wzięłam psa i pojechałam do weta, potem na bieganie, łaziłam z nią po ciemku... wymarzłam jak cholera... ale pies szczęśliwy... wróciłam - to kuchnia w marchewce a mężczyźni zadowoleni z życia... hehehehe

więc tak - Igi ze względu na katar nie został zaszczepiony ( ufff ulżyło mi, bo 6 mama i anaber pisały że ich pediatrzy by nie zaszczepili, cieszę się że mój też podjął taką decyzję)

bobo życzę zdrówka, trzymaj się - wygrzewaj pod kołderką i dużo rozmawiaj z Julią :-)
justi - napiszę na g
aniołkowa może przez podróż, zmianę otoczenia Ci się przesunęła ??? :baffled: ja jednak liczę że może .... ;-)
wg mnie najlepsze są płytkowe a nie paskowe testy.... ale wg uznania
anisiaj - zdrówka dla Nuci, ja byłam dziś u weta z moją, wszystko OK, tylko kamień ma na ząbkach i trzeba w niedalekiej przyszłości zdjąć (zabieg) - spędziłam z nią całe popołudnie :) oj jak się sunia cieszyła:-)

kurcze reszty nie pamiętam....
idę się położyć, obejrzę lekarzy - będę zaglądać na g :))))))

buźka WAM :*
dobrej nocki :*

PS jutro będę, lekarz ze względu na smog zakazał spacerów... :baffled::crazy::-(

Ostatnia edycja:
Jestem byliśmy u siostry A Nastka sie zachwycała malutką boli mnie brzuch jak na @ od 18 tylko ze to nie skurcze cały cza taki dosć silny tępy ból i ucisk:eek: mam nadzieje jutro jeszcze wytrzymać ale jak mi nie przejdzie to będę dzwonić do gina to mu powiem:confused2: Anisiaj za Zosie albo Franusia:tak: Marta-mi też sie wydaje że to jednak od zbyt dużej temperatury moze skręć grzejniki i zawieszaj na kaloryferach coś mokrego zawsze troszku powietrze przefiltruje,będziesz miala porównanie czy maly lepiej śpi czy dalej to samo jak będzie mial suchą śluzówke to mu sie będzie źle oddychało a taki mały dzieciaczek sam nie powie tylko placzem alarmuje że coś jest nie ok Bietka to mialaś ciekawy dzień dzis ale za to będzie ci sie spało pięknie:tak: Witaj Daisy napisz nam coś o sobie :-) mam założoną moskitiere do lóżeczka ślicznie wygląda wrzuce fote jutro

wiolka mnie tez dzis brzuch pobolewal ale to byl taki ciagly bol i nie jak na @ tylko tak inaczej i pozniej mnie przeczyscilo i przeszlo . no to Nastusia juz miala dzis probke jak to jest z mala dzidzia. pewnie doczekac sie nie moze siostrzyczki.

reklama
Bobo no doczekac sie nie moze krupcia ja mam cały czas od 18 ból taki jak na @ i do tego bolą mnie plecy mam nadzieje że mi przejdzie zobacze co mi gin powie jutro jagby mi nie przeszło to mu powiem uciekam spróbóje sie polożyć spać dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry