• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem i ja, nie uciekac :) choć pewnie Borys się obudzi bo coś juz sie kręci.

Prasowałam :baffled: miąłam wczoraj ale nie wyszło więc dzisiaj i zeszło mi ponad dwie godz. :baffled::baffled::baffled:,że prasuję wszystko więc trochę tego mam.

Bietka Ty się żegnasz kochana i nie mozesz opuścić tego bb :)

Anisiaj ja na poczatku ciazy co chwila biegałam do kibelka bo czułam mokro i cały czas szłam zestresowana czy to nie krew także to normalne i tez brałam dowcipną i sa uplawy także spoko wszystko siiiiiiiiiii:-)

Justi brawo dla Kubcia hehehhehehehehe to tak jak ja kiedyś uslysząłam od Igora jak szykowąłam się do spania bo byłam padnieta a on jadl kolację, zobaczyl mnie w pizami i mówi do mnie " A Ty dzisiaj nie prasujesz" no szczena mi opadła

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anisiaj :))))))))))))))

Madlen gratulacje zdrówka dla Was :***********

ja na lapku a mój m przycina w playstation i czekam tylko kiedy w zeby dostanę bo gra w tenisa i tym movem przed nosem mi lata :baffled:

kurcze Borys placze musze iść go nakarmić więc zmykam bo pewnie to trochę potrwa.

Dobrej nocki :*

Ja juz drugi rok namawiam Piotrka na kinecta, ale twierdzi,ze wtedy to juz nawet z psem nie wyjde ;) Poki co mam wiec kierownice z pedalami i pocinam moim fiatem 500 w driverze i przejezdzam pieszych :D

Tez uciekam, paaaa

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry