• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Hejka o kurcze hahaha super :-)

Wiolka gratulacje :-*

Bobo dawaj fotke ;-) jak cos to wyslij do mnie :-)

Anisiaj wiesz cos wiecej?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Julitka 3140, 52cm. Wiolka miala skurcze juz od 18, urodzila po 2. Boli ja brzuch, bo ma duze naciecie, bo wycinali jej stara blizne. O 14 bedzie mogla juz wstac, a Julita madre dziecko, bo miala sie urodzic w imieniny tesciowej, ale zadecydowala inaczej :)))))

P.s. Mowi, ze pierwsze o czym pomyslala po skurczach to to, ze nie w imieniny ;) ja tez o tym, anaber tez :)

Hej kobitki!!!!!!

Madlen, Wiolka GRATULUJE MAŁYCH KSIĘŻNICZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) tojestdziewczynka.gif

Miłego dnia kochane!! :)

fajnie martusia ;-) wyspałaś się ????

anisjaj my mamy kinnect;a ale przy suni nie da się grać bo ona "gra" razem z nami - m dostał na urodziny jak byłam w ciąży i ja to sobie mogłam pograć tylko w rzutki (darta) :-D
co Ci się śniło :-)?????????

anaber no widzisz pożegnałam się , ale ogladałam lekarzy i zaglądałam tutaj :tak:

reklama
Anaber tak jak kazałaś śpi bez rożka tylko delikatnie go przykryłam kocykiem i do karmienia go biore samego bez niczego
muszę jechac dziś do zusu bo chcą akt urodzenia małego żeby mi macierzyński wypłacic też tak miałaś ?
Bietka wyspałam - mogło by tak już zostac he he he

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry