• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
wiolka dzis bedzie wstawac to bedzie przystawiac mala do cyca. Nastusia dumna czekala na A z wiesciami i nie spala do 3.
madlen kazal wszystkie usciskac i podziekowac wam :) jak bedzie miala chwilke to wleci na bb :)
bobo ladnie zdala relacje z porodow prawda?
ehhhh ja to powinnam fach zmienic hahah

wiolka napisala ze tel jej pada i zebysmy poki co do niej nie pisaly. jak A bedzie to wyciagnie jej ladowarke bo ona nie ma jak

marta czekam na to........ ale Juliska uparta i poki co nie chce wyjsc :(
anaberku stworze nowy zawod - komentator porodowy :) hahah
madlen napisala ze nacieli ja ale dup...sko az tak nie boli i ze cala noc nie spala za duzo wrazen i ze ciagle patrzy na sowje cudo :)

marta jak sie nazywa Twoja polozna? bo ta co ja wczoraj wybralam to zadzwonila ze to nie jej rejon i podala mi namiary na inna

Ostatnia edycja:
Bietka, ma niski poziom leuko ma 3tys, a norma jest od 6tys. Lekarz twierdzi,ze najgorsze juz za nia, ale tamta kuracja byla za krotka i teraz zastrzyki przez 5 dni. Czuje sie lepiej, bo juz rozrabia, ale nie chwale dopoki sie nie wyleczy do konca.

Bobo Anna kamińska dzisiaj przylezie 6 raz i nie wiem o której bo nigdy nie mówi

zmykam do tego zusu dobrze ze to tylko 2 przystanki tramwajem buziole

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry