• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wchodze dzisiaj na grupe i myslalam ze to zdjecie corci Madlen a tu niespodzianka mamy kolejna ksiezniczke. Super Wiolka gratuluje mala przeslodka:-) Lece edytowac tabelke.

U nas troche lepiej od przedwczoraj byla tylko jedna malutka kupa wiec mysle ze brzuszek moze ja od tego bolec bo normalnie robi ok 5 dziennie.

Juz nie moge sie doczekac Julki:-) Bobo streszczaj sie:-p:-p

Witajcie dziewczynki!!!
Bobo jesteś super,dzięki za sms-ka,no i pogoń Julcię,co?:-)
Anisiaj ja dziś zjem za F lub Z prażone orzechy nerkowca w karmelu,normalnie całą torebeczkę wciągnę!!!
Wiola G R A T U L A C J E!!!Jest już z nami trzecia księżniczka.Zdrówka dla nowo narodzonych słodziaczków i ich mamuś!!!

A co do sprzątania zabawek,to też jest problem,jak się dzieciary bawią to jest wszystko ok,ale jak każę sprzątać to wszystko nagle ich boli i są wielce zmęczeni,hihi a Karol cały bajzel z podłogi przy sprzątaniu wpycha pod piętrowe wyrko.

Dziewczynki moze troche światecznie już zrobimy :)
mikolaj.gif

Jakie pomysly na prezenty ?? jak ubieracie choinkę ?? i gdzie spedzacie świeta ??

Zaczne od siebie, prezenty tylko robimy dla dzieci i dla rodziców , dla teściów chcemy kupic ciśnieniomierz taki na ramię a dla dzieci pewnie jakies zabawki. Rodzenstwu prezentów nie robimy tzn od strony mojego m to juz kiedys opisywalam a dla mojego brata i bratowej to musze pomyśleć :) dla m pewnie jakiś perfum lub gra na PS3 :-D niech się pobawi ;)

Choinka wtym roku oczywiscie żywa jak co roku, białe lampki, i ozdoby biało czerwone z filcu :) zakupiłam tez biało czerwone poszewki na podusie i taki świąteczny klimacik.

Co do samych świąt to do tesciów na wigilie(bo będa sami w tym roku) a pierwszy dzień i drugi dzien świąt przjedzie do nas mój brat bo 7 lat nie spędzalismy razem świąt od kiedy wyjechał do Anglii. No i sylwester w domku z bratem i z dziećmi tak rodzinnie. :happy:

a jak u Was ??

kurcze dziś chyba tez lipa ze spacerku caly czas kropi wczoraj nie bylam bo mi się tak naprawdę nie chciało poza tym Borys sporo spał w domku trochę zmeczony tym katarkiem i dzis tez lipa. I dwa dni bez spacerku hmmmmmmmmmmmmmm nie dobrze moze sie poźniej przejasni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja wigilię u moich rodziców... może na chwilę pojedziemy do teściów- zobaczymy jak czasowo to wyjdzie i jak Igi... będzie mój brat i babcia... w wąskim gronie
potem 1 dzień u jednych, 2 dzień u drugich rodziców- choinkę mam sztuczną ledową, świeci się... jak Igi będzie większy to będę stawiała na żywe - i będzie wspólne ubieranie...
lubię świeta i mam nadzieje że spadnie śnieg :-)

kiedyś miałam żywą choinkę i wylęgły się z niej pająki........ a feeeeeeeee mam uraz ale może dla dziecka jak będzie starsze - to..........

sylwester w domu z Igorkiem we dwójkę raczej :)

co pająki :szok::szok::szok::szok::szok::szok: masakra a fuuuuujjjjjjjjjjjjjjj aż mi ciarki przeszly. A gdzie te pająki siedziały ??

My choinkę zawsze sami jedziemy ścinac mamy świeżą i wybieramy która nam się podoba :tak: w tym roku od teściów bo tesciowa chce sie trochę pozbyc ze swojej dzialki i bedziemy miec za free :)

reklama
marta masz ta sama polozna co ja hehe :) dzis bylam u niej. pytalam ile przychodzi to mowila ze 6 razy a jak trezba to przyjdzie wiecej i ze nic sie nie placi jak wiecej przychodzi. za 6 razy placi jej NFZ i tyle przylazi hehe:) dala mi butelke z Hippa kalendarz rozwoju dziecka do 1 roku z Nivea. powiedziala ze jak mala sie urodzi to wtedy mam zadzwonic.
dziewczynki ja juz bym chciala zeby Juliska wyszla no ale same widzicie jaki z niej uparciuch.
anaberku ja dzis chyba ubieram choinke :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry