• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Madlen Wiola GRATULACJE !!!!!! zdrowka dla Victorii i Julitki ;)

Ja dzis wyspana na maxa hehe i zaczyna sie @ narazie tylko zabarwiony sluz ale wiem ze cholera nadchodzi ;( teraz bedzie ostatni cykl naturalnych staranek i jak sie nie uda zobaczymy co powie gin... jak tylko @ pojdzie precz to seksik co drugi dzien i zobaczymy co bedzie ;) wczoraj kolezanka mowila ze jest jakis zel ktory ozwala plemnikom rzetrwac dluzej ale nie pamieta nazwy wiecie cos o tym ??

justi Kubus genialny brawo dla niego :)
anisiaj ja zjadlam wczoraj paczka za Zi F a dzis pieke brownie i tez zjem mniam
anaber my swieta spedzamy sami z m, beda to dla nas ciezkie swieta nawet choinki nie bedzie bedzie tylko stroik i taka duza bombka na stojaczku i to wszystko a sylwester tez w domku i tez sami chyba ze znajomi z PL przyleca z synkiem ale jeszcze sie zdecydowac nie moga wiec narazie nic nie wiem , wiem tyle ze bedzie spokojnie...

MILEGO DNIA ;)

witam:))

Kubuś śpi więc mam chwilę żeby z wami posiedzieć:))

dziś w nocy obudził się dwa razy o 23 i o 5 rano, byle do jutra:)

Wiola Madlen GRATULACJE ale wieści z rana:)))) Zdrówka wam życzę i szybkiego powrotu do formy

Marta widzisz fajnie spał Oliś uspokoił się super teraz ty odpoczniesz, było mu za ciepło
po prostu

Bobo
streszczaj się teraz twoja kolej:))

Scoti może coś zjadłaś że małą brzuszek boli

Anaber my zawsze wigilię spędzaliśmy z teściami ale od kąt nie utrzymujemy z nimi kontaktów to spędzamy sami:)) i dla mnie lepiej zawsze takie fałszywe to było cały rok kłutnie a w wigilie wszystko takie sztuczne

Anisiaj całą ciąże jest dużo śluzu a przy lutce dopochwowej to już w ogóle masakra

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry