• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

witam kochanieńkie :)

ja jeszcze w pizamce, Borys marudzi :/ juz zasypial ale m wychodzil z Igorem oczywiscie musieli zamieszanie zrobic i go obudzili :( jak ja ich nie cierpie za to buuuuu. zamiast po cichu wyjsc to gadaja jak najeci. I teraz mam mala marude w lozeczku ktora nic nie chce ani spac ani cycka :/ strasznie lubie taki poczatek dnia!

ide cos z nim zrobic ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam z kawka ;)

Ja tylko wpadlam sie przywitac i zaraz wybywam do kolezanki z blacha brownie :)

anisiaj to dobrze ze z Nuciejka lepiej, moze Ty nie mozesz spac przez to ich chrapanie, mowia ze pies upodobnia sie do pana albo odwrotnie hehe

bobo a Ty jeszcze nie urodzilas hehe przeciez dzis Twoja kolej :))) @ przylazla wczoraj ale juz zamowilam ten zel co polecila suonko i nastepny cykl jest nasz, musi byc bo jeszcze mamy 2 cykle i jak sie nie uda to czeka mnie gin

MILEGO DNIA BABKI ;)

ja zaraz zmykam pod prysznic i na spacerek :)

własnie zamówiłam na allegro stroj spidermana dla mojego dziecka na bal andrzejkowy :) posżłam na łatwizne nie chciało mi sie nic wymyślac a już robiś tymbardziej. Dziisja znowu prasowanko może uda mi się w ciągu dnia to bym wieczór spędzila na bb, ale czy moje dziecko mi pozwoli. Czasem brakuje mi kogos aby poszedł z Borysem n a2-3 godz na spacer a ja bym w tym czasie cos porobiła. no cóż ale nie mam i musze sobie radzic.
Okna do umycia :/ kiedy ja to zrobie ?????hmmmmmmmmmmmmm
trzymajcie sie:)

a reszta gdzie?? meldowac sie :)

dzień dobry witam z kawą ;-)

idę pod prysznic, bo Igi na drzemce ;-)

ja chyba dziś nie pójdę na spacer... :confused: powietrze w Krak, znowu na fioletowo i czerwono czyli dramat:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam dzis lasagne :p tylko ja sama musze ja zrobic.

Evel witaj ;-)

Bietka wczoraj anisiaj napisala info od dzoany : Dżoanka napisała - ostatnio nie ma czasu, wraca padnięta z pracy, a w pracy nie może wchodzić na bb. przeraża ją ile ma do nadrobienia, ale obiecała,że zajrzy któregoś dnia. Wszystkie pozdrawia! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry