• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo mi porzadki gów....no daly 5x okna mylam i nic takze sprzatanie nic nie daje, nic na sile ogolnie niech lepiej Julka posiedzi jak moze zawsze to kilka dni wiecej a kazda z nas sie tak czula, ja osobiscie wole koncowkw ciazy niz pierwsze dwa miesiace wstawanie co 2 godz do dziecka :-)

ja poszlam na spacer i przy okazji zakupy wchodze do centrum i patrze moj przyjaciel jeszcze z podstawowki nie widzielismy 7 lat. kurcze pogadalismy sobie i na dworzu bylam moze z 30 min takze rewelacja :-\

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam sie i ja:))

Pustki widzę dzisiaj, obijacie sie dziewczynki:))

Byłam z Kubą na warzeniu i waga najważniejsze nie spada ale za bardzo nie rośnie było 4150 w zeszły czwartek a dziś 4160 czyli praktycznie nic, doktorka dała nam tydzień jeszcze jak nie ruszy do przodu to niestety butelka

Kurcze mały płacze musze go nakarmić buziaki

Hej Dziewczynki! zaraz was nadczytam:)
Widzę ze Bobo jeszcze w 2-paku:)
Anaber dla mnie też pierwsze 2 mce to była masakra. 1,5godz spania, 1,5 godz jedzenia, noszenia itp.
Telefon mi pada:( dopiero co regenerowałam wyświetlacz, glośnik ,a teraz bateria trzyma 1 dzień:baffled:
Anaber, co do świąt to trudno powiedzieć jak spędzimy. Wigilie mamy zawsze 2. Jedna u nas z moim tatą, bratek i babcią, a druga u teściów (teściowie blisko mieszkają). W święta przyjeżdza moja bliska kumpela (taka dalsza kuzynka) do swojej rodzinki, i robi urodziny swoich córek, a mój m jest chrzestnym jednej z nich, i pewnie 1-szy dzień tam spędzimy, a drugi dzień nie wiem jeszcze, albo u rodzinki albo rodzinka u nas. A sylwester-nigdzie mi się nie chce iść.

Bobo mi porządki też nic nie dały ani okna, podłogi po koanach ani schody cierpliwie czekaj Julka sama wyjdzie tak jak Oli zobaczysz.

Dziewczyny powiedzcie mi jak podejdę do przychodni to mi zważą i zmierzą małego? Bo jestem ciekawa jak przybiera na wadze.

Marta u mnie tak jest w godz. otwarcia można zdzwonić i powiedziec ze chciłoby sie podejśc na ważenie i nie ma problemu ewentualnie powiedza tylko o której godz. bo przy tym u nas jest pielęgniarka, tylko musisz iśc na dzieci zdrowe, u mnie tylko waża i mierzą obwód glówki i brzuszka dłuości nie bo boją sie o bioderka ,ze łatwo może coś sie stac złego ze stawami podczas prostowania nózek (może miei taki przypadek,że coś się stało) bo wiem,że u biedki mierzą.

Anisiaj ja to się zastanawiam wogóle nad odejsciem z forum bo tu się nic ciekawego nie dzieje :shocked2::sorry2::-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry