• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo ja Cię proszę nic sobie tam nie wsadzaj :-D

anaber, marta mierzą mi Igorka co 2-gą wizytę

anisiaj jak Nucia ? jak się zachowuje na spacerach ? napisz mi czy będziesz pod stałą opieką endo w ciązy, masz co m-c wizytę ? i co m-c sprawdzasz tsh, czy też ft3 i ft4?

anaber co to za kolega ??? :cool2: jakaś stara miłość ???? :cool2::-p

nie no ja tu pierniczki wpinkalam na zdrowie a ona ( czyt. anisiaj ) chce się wyprowadzić:-D.... lepiej mi napisz co tam u julki słychać bo nie ogladam ////:-D

Ostatnia edycja:
bietka nic nie mowil bo jak bylam to byl jeszcze czas. pewnie jak za tydzien pojde jeszcze w dwupaku to mi powie co i jak . nie chcialabym miec wywolania bo ponoc taki porod jest bardziej bolesny :(

reklama
Bietka nie to nie jest stara milosc, naprawde przyjaciel nigdy nic do siebie nie czulismy, zanim poznalam mojego m to z nim i reszta paczki lazilismy na imprezy poprostu przypomnialy mi sie lata te szkolne. fajnie bylo. moj m go zna. a kolega ma rodzine tak jak ja poza tym nogdy nie byl w moim guscie ;-) a ja zapewne w jego. hehe jak znajde fotki to kiedys wrzuce na g to zobaczycie jak sie bawila anaber :-P

Bobo rece mi opadaja jak czytam Twoje sposoby, wez sie poloz i lez bo za kilka dni bedzie Ci tego brakowac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry