• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Madlen trzymam kciuki za usg 10tydzien to nawet szybko jak na UK:-p

a to dla was laseczki Zobacz załącznik 457924 animated.gif:-p:-p:-p :-pZobacz załącznik 457924

reklama
a ja juz po
kapiel33.gif
od razu sie jazniej w domu zrobilo hahaha
madlen super ze wizyta juz wkrotce :) malenstwo pomacha mamuni hihi :)
dalej meldowac sie bo beda tance karne
dzoana to ma juz kilka do nadrobienia hahah

Melduję się i ja. Byliśmy w kinie z M
a gdzie dzoana ??? halo dzoana jak plamienie???
Bietka, cały czas plamię, a do tego dochodzą jeszcze objawy @ bóle cycków, krzyż, tylko podbrzusze przestało jakiś czas temu.
Dzoana-co tam u ciebie?Testujesz 22?
No raczej nie będę testować, bo wszystko wskazuje na @, że przyjdzie na dniach. Nawet tempka spadła, więc już po ptokach.
:ninja2:wykapciałam sie i jestem:-)Bobo-to co ty im robisz że się boją?:szok::-D
Terror wprowadza
dzoana kiedy ty masz termin @, bo nie wiem jak dlugo zaciskac kciuki ;-)
pisalam na :cool2:,ale tylko bietka przeczytala...:-(,to pisze tutaj...2maja mam swoje 1sze usg !!!!!,jestem mega szczesliwa..mam tylko nadzieje,ze wsio z dzidziolkiem bedzie dobrze i serdusio ladnie bilo ;-)
Termin mam na niedzielę i tak nastawiam się, że przyjdzie, nic nie wskazuje na to, że będzie inaczej. Będę trzymać kciuki za badanie, normalnie zazdroszczę Ci i jestem pewna, że wszystko będzie ok.
Ansiaj, myślami jestem cały czas z Tobą. Zawsze możesz do nas przyjść na forum i się wygadać. Uważam, że wyjazd jest jak najbardziej ok, po ciężkim okresie masz prawo do wypoczynku.
Aneczka, już miałam Ciebie spytaj w poniedziałek, ale mam sklerozę. Dotarły pieniądze za stanik?
Suonko, czekamy na Ciebie:-)
Marta, rozkręcasz się widze;-)

dzoana ja z cora tez mialam plamienia..czekalam na @,a kilka dni pozniej test pokazal II kreski ;-)
poki nie dostaniesz @ zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
no ja tez miala plamienia i wyszly krechy piekne wiec dzoanko nie wszystko stracone:) moje tesciory maja magiczna moc. jutro z ranca mozesz siurnac juz:)
marta ale mialaby tesciowka mine jakbys ja tak powitala hahah

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry