scotland18
Fanka BB :)
Madlen trzymam kciuki za usg 10tydzien to nawet szybko jak na UK
a to dla was laseczki Zobacz załącznik 457924

Zobacz załącznik 457924

a to dla was laseczki Zobacz załącznik 457924

Zobacz załącznik 457924Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zobacz załącznik 457924
Bietka, cały czas plamię, a do tego dochodzą jeszcze objawy @ bóle cycków, krzyż, tylko podbrzusze przestało jakiś czas temu.a gdzie dzoana ??? halo dzoana jak plamienie???
No raczej nie będę testować, bo wszystko wskazuje na @, że przyjdzie na dniach. Nawet tempka spadła, więc już po ptokach.Dzoana-co tam u ciebie?Testujesz 22?
Terror wprowadzawykapciałam sie i jestem:-)Bobo-to co ty im robisz że się boją?
![]()

Termin mam na niedzielę i tak nastawiam się, że przyjdzie, nic nie wskazuje na to, że będzie inaczej. Będę trzymać kciuki za badanie, normalnie zazdroszczę Ci i jestem pewna, że wszystko będzie ok.dzoana kiedy ty masz termin @, bo nie wiem jak dlugo zaciskac kciuki ;-)
pisalam na,ale tylko bietka przeczytala...:-(,to pisze tutaj...2maja mam swoje 1sze usg !!!!!,jestem mega szczesliwa..mam tylko nadzieje,ze wsio z dzidziolkiem bedzie dobrze i serdusio ladnie bilo ;-)