• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
kochane musze juz uciekac,bo M.chce kompa..a moje male szczurki jeszcze nie wykapane,wiec musze je gonic do wanny :tak:
a tak apropo,moje pierworodne dziecie w niedziele konczy 10 lat !! :szok: jaka duza juz mam core..chyba bede ryczala jak zapale jej na torcie 10swieczek :tak:

buziolki kochane,slodkich snow :tak: :***

Madlen i Bobo, no spoko plamienia ok, ale mi spadła już tempka, a dwa do dwóch to cztery, jak nic będzie @
Marta, zaparcia to standard w ciąży. Musisz pić dużo wody i jeść śliwki suszone, no i dużo warzyw. Podobno sok z kapusty kwaszonej dziala przeczyszczająco
Słodkich snów Madlen

Dobranoc Marta, ja bym leki zostawiła na ostateczność. Chemiczne wspomagacze mogą powodować rozleniwienie jelit i później bez silnej dawki nie da rady:-(

reklama
Ohoho jak tu cicho:))))) ja dzisiaj wcale nie ranny ptaszek, bo już obiad podgotowałam:-)
Dzoana a może to jednak fasolka, z tego co pamiętam termin @ masz na jutro???
Madlen kup dwie 5 i będzie 10:-) tak jak to zrobiłam moja ciocia. Swojej wnuczce kupiła dwie świeczki "1" na drugie urodzinki. Każdy się śmiał że jeszcze "+" powinna dokupić:-):-)Ale faktycznie masz już dużą córę. Niedługo nastolatka:-) i będziesz chłopaków z przed drzwi odganiać:-)
A ja dzisiaj wybieram się na zakupki, bo w końcu nie kupiłam butów:crazy: i na targi budownicze i urządzania wnętrz:-). U nas są jedne z największych i żal byłoby nie pójść.
Miłego dnia dziewczynki!!! wstawać!!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry