• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry wczoraj poszłam spać a tu co sie dziao no prosze:-DDzoana-nie kracz kochana tylko poczekaj jeszcze cierpliwie co ci zależy na test siknąć&&&&&&&&&&&&&&&&:happy: Madlen-najlepszego dla córy pannica już i oczywiście &&&&&&&&&& za wizyte napewno będzie wporządku:tak: Marta-na zaparcia tez jest dobra szklanka przegotowanej wody na czczo letniej Anisiaj-czekamy razem z tobą na jutrzejszą wizyte;-) Scoti-ten tyłeczek był świetny Justi powodzenia na zakupach Bobo-miłego dnia na zakupach życze mam nadzieje że żednej ni pominęłam ubieram sie do sklepu męża musze po ten rower zaciągnąć a później ide do lekarki po zaświadczenia do fundaji miłego dnia

dziewczyny dzisiejsza beta 3230, dwa dni temu 3400, więc...

powiem Wam szczerze, że nie mam siły na to, co mnie czeka. Wolałabym poronić wtedy w łomży, albo teraz jak trafiłam do szpitala, a nie czekać ze świadomością, że moje bąbelki nie żyją

Pojawiam się i znikam i znikam :-)
zaraz wychodze będę dopiero popołudniu bo jade sie ksztalcić :tak: i po szkole po kocyk :happy:

Anisiaj tue mocno kochana :*

Bobo o obecność poproszę :rofl2:

Miłej soboty buziaki dla wszystkich :*

witam się i ja ...

dziś dzień sprzątania :-) znowu się zmęczę jak mops... ale jak trzeba to trzeba

anisiaj buziak ode mnie :*
dzoana dopóki nie ma @ jest nadzieja... jutro test ?????

jeju dziewczyny zjadłam kanapkę z pomidorem - jaką mam zgagę :crazy:

anaber
kocyk śliczny chyba kupię taki tylko niebieski :-)

madlen M na pewno rozumie Twoje samopoczucie i za bardzo nie krzywduje sobie :)

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki za wsparcie dziewczyny :*

Martuś - wiem, że chcesz dobrze, ale proszę nie pisz o nadziei. Kiedy beta spada to zarodek obumarł i żadnej nadziei mieć już nie można.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry