• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam kochane sylwestrowo chce wam życzyć wspanialego 2013 roku w gronie najblizszych spełnienia wszystkich marzeń i zdrowka dla was dla pociech mężów i naszych przyszlych forumowych dzieciaczków ktorych napewno tu będzie jeszcze kilka:-)walcze z niesamowitą grypą oczy mi łzawią gardło dusi katar kapie z nosa w nocy mialam okropną gorączke Julita ma stan podgorączkowy od tego zeba co jej wychodzi Nastka chora :baffled:chciałam dziś spędzić wieczór w spokoju w łózku a skończyło sie tak ze sa u mnie rodzice i teść i sobie drinkują bo chcieli sobie posiedzieć tylko u nas:wściekła/y:i zła jestem bo wszyscy imprezują drinkują mi zostanie mycie i gonienie przy dówjce dzieci:angry:ide nadrabiac

reklama
Anisiaj to nie przez cole a mięśnie które się napinają o nic złego i normalne to nie zamartwiaj się a co do coli to ja pod koniec ciąży pilam ją litrami tak mi się chciało
Wiolka zdrówka a Julitka już ząbkuje ? Kurcze szybciutko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry