• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Agusiek ja ma urodziny w marcu ;-) chyba że to noworoczne życzenia :-D

A tak a propo to ja się meduje Oli nie śpi bo po jedzeniu kupka no i wybudzony a w nocy spał niespokojnie to i ja się budziłam :baffled:

Nikogo jeszcze nie ma sama buszuje :eek: Oli się zmęczy i położę się jeszcze z nim

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Noworocznie! ale naprodukowałyście:) U nas wczoraj do około godz 23 Kuba budził się średnio co 5-10min. A to inhalację robiliśmy mu, a to nosek zapsikać, pić, posmarować ustka itd. Usnął mocniej koło 23.30. I mnie też głowa zaczęła lecieć do spania:)
Miłego dzionka!

Dzien dobry Moje Drogie w pkerwszy dzien roku:-)
Ja wczoraj odpadlam i kilka minut po 22 poszlam spac, M mnie tylko obudzil na szampana i zyczenia o 24. Ale nie chcialam za duzo pic, bo jestem przed @ i nie wiem czy czasami sie nie udalo. Wiem, glupia jestem, ale od kiedy soe staramy to unikam alkoholu w drugiej fazie cyklu. Wiem, ze niektore osoby by mnie za to wysmialy, tym bardziej, ze w naszym przypadku szanse na fasolke sa minimalne:-(
Ale widze, ze u Was impreza byla przednia:-) szkoda, ze moj organizm sie zbuntowal:-P
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego:-*
Milego dzionka

reklama
Anisiaj, nie dziwie sie, ze sie cieszysz:-) jak sie czujesz? Pamietam jak kiedys jednej osobie na starym forum sie spytalam czy pije gdy jest przed @ a ona powiedziala, ze tak, bo w przeciwnym wypadku musialaby sobie tyle czasu odmawiac. Nawet wczoraj M sie pyta co bede pic, to mu powiedzialam, ze nic bo byc moze jestem w ciazy, pewnie nie jestem, ale gdybym byla to caly czas bym sie zastanawiala czy noe zaszkodzilam fasolce. A on sie pyta czy nie moge zatestowac, to go uswiadomilam ze to troche za wczesnie;-) zreszta dla mnie to nie problem, M ma przy mnie jak w raju, bo ja zazwyczaj nie pije, wiec przypada mi rola kierowcy;-)
Gosiulek, to moj jest beznadziejnym przypadkiem. Z papierosow zrezygnowal, alkoholu nigdy nie wyeliminuje. Za bardzo lubi piwko:-/
Sorry, ze nie pisze polskich znakow, ale korzystam ze smarta:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry