• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

6 mamo no to imprezka fajna, dziękuję i wzajemnie dużo zdrówka i II kreseczek

anisiaj już niedługo i domek!!! swoje łóżeczko, czysty dres :) :-)

gosia
no to już pewnie końcówka choroby, a ból to pewnie od kaszlu...

kochane idę pod prysznic i potem na spacerk, więc wpadnę po obiadku pewnie,

buziaczki ...

anisiaj szerokiej drogi

reklama
Gosiulek, o co chodzi z tym postem?
Anisiaj, oby droga Ci szybko minela. Ja lubie jezdzic autkiem, ale Ty pewnie juz sie nie mozesz doczekac az do domciu dojedziesz:-)
Bietka, od razu mi lepiej. W tym roku nie mielismy zadnych planow. Zapraszal mnie moj brat, ale mi sie nie chcialo nigdzie isc. Wolalam w domku sie pobyczyc i pojs spac wtedy kiedy mi pasuje. Wlasnie zastanawialam sie czy Ty tez nie pilas alko, bo Ty tez dlugo sie staralas:-) od razu mi lepiej:-) ja tez zaluje, ze wczoraj ominely mnie tance hulance na BB:-)

Anisiaj oby podróż szybko minęła,szczęśliwej podróży!!!Wiadomo,że wszędzie dobrze,ale w domku najlepiej!!!

Dziewczynki wiecie jakie to miłe uczucie kiedy to m podaje śniadanko i potem sprząta po nim,mmm wspaniałe!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w nowym roku.
Wypilam wczoraj 2szklaneczki mojego kremu,kieliszek szampana bezalkoholowego i dzisiaj mam normalnie kaca..ale jak nie pilo się tyle miesięcy to nic dziwnego :D
Malz właśnie robi mi kawe,smyki jeszcze spia tylko najmłodsze buszuje,leży w kołysce i fika nóżkami
Dzoana czasami cuda się zdarzają a ja ci z całego serca na ten rok życzę upragnionego okruszka pod twoim serduchem :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry