• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzoana wiem,zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko to wielki cud,ja tego cudu doświadczyłam 3razy..szczesciara ze mnie..i mocno wierze,ze i tobie się uda :)
Marta ty 17a mój syn 16 a ja 5..w marcu mamy dużo imprez :-D
A mala pofikala nóżkami az się zmeczyla,a wczoraj nowy rok przespala dalam jej pieluszkę do przytulenia a ona zrobiła sobie z niej czapkę,nie wiem jak położyła sobie na główkę i odpłynęła.
Moje dzieciaczki wstaly,uciekam robić śniadanie
Zajrzę do was pozniej :)

dzien dobry :)
my z okazji nowego roku posprzatalismy chate i ja juz piore druga pralke prania i pije kawusie bo nocke mialam nie przespana bo moje dziecko stwierdzilo ze spac nie ma zamiaru a najlepiej jej sie drzemalo na mamusi raczkach i jak chcialam ja odlozyc to zaraz oczy jak 5zl i ryk.
milego dnia wszystkim zycze :)

Madlen, dla mnie to nie do wyobrażenia jest jak bardzo można być szczęśliwym w takiej chwili. Kiedy wiesz, że nosisz życie pod sercem:tak:
Bobo, witaj:-)
Jakie macie plany na dzisiaj? Ja jutro niestety znów do pracy i to na 6, czyli znów o 4 wstać muszę:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry