• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo no bo m dostał w aptece próbki emolium za darmo i teraz nam się skończyły i teraz ja chciałam iśc żeby mi dali a co he he pójde do trzech i będę miec ale nie wiem czy mi dadzą - jemu dali ale namieszałam
Bietka teraz czytam że te krostki mogą byc od oliwki przyznam się bez bicia że kompaliśmy go w emolium i ja jeszcze oliwkowałam małego dziś nie zrobie tego i zobacze

marta ja tez kapalam mala w emolium i dodatkowo ja oliwkowalam bo miala taka sucha skore ze nie szlo inaczej. polozna mi mowila ze mam oliwkowac. teraz juz emolium mi sie skonczylo i kapie ja w plynie do mycia dla niemowlat i oliwkuje ja po tym

ja jutro pójde po te próbki zobaczymy czy mi dadzą a tym czasem lece pod prysznic póki młody śpi bo później nie ma szans
- zaraz wracam

juz nie spi i płacze
Bobo Oli nie ma suchej skóry odstawie oliwke i zobacze

Ostatnia edycja:
Hehe ja też jestem rybka z 19 marca,a mój m rak z 15 lipca.Ewelina waga z 26 września,Michał skorpion z 16 listopada,Kamilka bliźnięta z 2 czerwca,Szymek lew z 16 sierpnia,Karolek koziorożec lub wodnik z 21 stycznia a Franuś baran z 9 kwietnia.

Dziewczynki ostatnio myślę nad przygarnięciem z jakiejś porządnej hodowli kotka racy MAIN COON,nie tylko podoba mi się jego wygląd ale i charakter.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry