• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
DZona ja z ciekawosci poczytam o "psełdohodowcach" bo szczerze nie miałam pojęcia że tak nawet się nad tym nie zastanawiałam
Anisiaj fajnie a Ty na kiedy masz termin? chyba będziesz po porodzie już co?

A u mnie sipstra m jest w ciąży z drugim dzieckiem ale dopiero 8 tydzień

Anisiaj tak myślałam że będziesz już z maleństwem :-D super miesiąc na poród ładną pogodę będziesz mieć i z wózkiem będziesz śmigać w lato ;-)
Dzona masakra co piszą i nic im nie grozi za to :szok:

Anisiaj dzięki za info!!!
Dzonka ależ ja się nie gniewam,całkowicie się z tobą zgadzam.Moja myśl o wzięciu kotka z przytuliska jest coraz bliżej i to nie koniecznie MC.Ja znam te kocie traktorki,są super.Czasami wystarczą dwa ruchy ręką i już się załącza.

Anisiaj, lepiej niż Ty bym tego nie ujęła. Nieraz M mówi, że pies to już dawno by przyszedł i zamerdał ogonem, a Kicia się spojrzy (jak ma dobry dzień) i siedzi sobie dalej na swoim miejscu. Po jakimś czasie (bliżej nieokreślonym) przyjdzie, ale absolutnie nie wolno pomyśleć, że przyszła na zawołanie:-D
Marta, niestety ja niemało już poczytałam i naoglądałam się jak wyglądają warunki w takich pseudo:-( To niestety tak jest, że jest bardzo dużo osób, które chcą kota/psa "rasowego", ale nie widzą powodu dlaczego mają za niego płacić tyle pieniędzy. Pseudo są odpowiedzią na taki popyt:-(
Szóstkowa Mamo, no to wiesz jaka to przyjemność. Nasza to jak przychodzę do domu z pracy to się we mnie wtula i miałka z pretensją, że ją zostawiłam. Do M nie wychodzi:-p
A właśnie rzucam przysmaki mojej księżniczce.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anisiaj jeszcze troszkę - wierz mi bardzo szybko Ci ciąża przeleci więc ciesz się każdą chwilą, każdym dniem. Mi to śmigło jak w mgnieniu oka a Oli ma już 2 miesiące - szok... Sama zobaczysz

anisiaj - hehehehe to Ci brat zafundował imprezę w połogu :-)
kochana odpoczywaj, resztki przeziębienia pewnie Cię męczą, popieram martę zleci nawet nie będziesz wiedziała kiedy.

a ja nie lubię kotów... ot - taka już jestem lubię akcja-reakcja - fochy nie dla mnie :) tzn. ja chętnie zarzucę fochem ale żeby zwierzę albo inny ludź to nie :-D

reklama
Martus, mam nadzieje. Dzisiaj jakos kluje mnie pochwa i mnie to martwi. Jak nie urok, to sraczka...

Bietka, to mowisz o kotach to,co moj m :) dokladnie z tego powodu on tez ich nie lubi.

Kochane moje, czy Was klulo, kulo czy jak to sie pisze,tam?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry