• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
m poszedl z psem więc szybko jeszcze coś naskrobię :)

bobo -anisiaj już została okrzyknięta Twoją następczynią jak nas opuściłaś 1-szy raz i byłaś w szpitalu (jeszcze przed porodem) :-);-)
ja też uważam że godnie Cię zastępuję ;-):tak:

ansiaj
my tu do usług jesteśmy ;) ( nie obrażaj się za tę nastepczynię bobo:*) buziak w czółko:* odpoczywaj po atrakcjach :))) na pewno wszystko jest OK. Oczywiście na wizycie opowiesz ginowi o tym kłuciu.

dobrej nocy lejdis :*

Bietka, zadrzalam...moja przyjaciolka, ktora mam od podstawowki zawsze do mnie mowi: buziak w czolko ;)

Wiem,ze panikuje, nie gniewam sie, po prostu wielu rzeczy nie rozumiem, bo sa dla mnie nowe. Ale mam Was i to nasze forum to niesamowite miejsce!:)

jestem skarbeczki ale z wami nie posiedzę bo muszę wszytko ogarnąć bo m jutro do pracy a dzieci do szkoły, więc pranie puścić umyć hektary podłogi i najgorsze prasowanie:eek:

Słodkich snów:))

DZiewczyny trzymajcie kciuki jak pójdzie dobrze to od lutego zajme sie dzidzią koleżanki półroczną myśle że dam rade i bede mogła byc z Olim aż do wrzesnia póki mama nie wróci bez kombinowania - trzymac kciuki

reklama
Słodkich snów Bietka, Aga i Bobo
Marta, niestety był prysznic i bez bąbelek. Ale zanim dotarłam do łazienki to zrobiłam sobie śniadanie do pracy na jutro, kolację M i herbatę sobie zaparzyłam. Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&
Anisiaj, mów nam wszystko co Ciebie boli. Wspomożemy w miarę możliwości:tak:
Powoli będę się pokładać, ale jeszcze chwilę z Wami posiedzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry