• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj, choróbsko Ciebie wymęczyło, teraz sobie odpoczniesz:tak:
Tak jak mówi Marta, odpoczywaj póki możesz, bo jak się pojawi się dzidziuś to odpoczynek będzie towarem deficytowym.
Bietka, koty nie są dla każdego. Ja jestem charakterna to jaki ma być mój zwierzak:-D Ale psy też uwielbiam. W ogóle marzy mi się domek na wsi, spokój i zwierzyniec (koty i psy).

Anisiaj a pewno jest dobrze ;-) mi gin zawsze mówił ze macica musi się powiększyc i się rozciąga z tąd ten ból. Poza tym bolała mnie brzuch jak na @ kuł lewy jajnik i miałam twardy brzuch jak Ci pisałam

o tak dzoana gdybym miała dom, to kot ok.-chodził by sobie swoimi drogami... myślę że nie przeszkadzalibyśmy sobie nawzajem:-)
kocham psy bo od zawsze były ze mną (może gdyby zamiast nich były koty, kochałabym koty), od dzieciństwa... ;-)

anisiaj
mnie kuło ale pod sam koniec, ale to chyba tak jak pisze marta rozciąganie, poza tym lada moment dzidzia zacznie Ci uciskać podczas chodzenia (pion) na wszystko na dole, na szyjkę, na krocze ... i zlubf będzie coraz cięższy i dopiero będziesz to odczuwać, ja czasem po spacerze z psem to myślałam że urodzę ... potem poleżałam i było OK.

Dzieki Martus, uspokoilas mnie. Moze macie racje,ze koncowka przeziebienia i podroz zrobily swoje.

Dzoanka, ja tez marze jeszcze o kocie, ale mamy bardzo duzy balkon i nie wiedzialabym jak go zabezpieczyc.

Bietka dzieki :) m mowi,ze mam nie panikowac, latwo mowic ;)

anisiaj mnie tak kulo cala ciaze z malymi przerwami ;)
nic nie boj jest wsio dobrze...dzidzia rosnie,macica sie powieksza i dlatego czujesz takie kucie/klucie...:-D
ja tak z doskoku dzisiaj,bo jakos czasu nie mam...stale cos...do tego pan maz w domu,wiec komp stoi i odpoczywa :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry