• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta, spokojnej nocy.
Anisiaj, nie przepadam za tym filmem, jest taki przesłodko nudny i przewidywalny. Ilość różu powalający. Ale czasem takie filmy się przydaja;-)
Ja tez juz zmykam, bo M przyszedł i woła do łóżka. Buziaki i dobrej nocy:-*

Zagladam na chwile wieczornie a was juz nie ma ja wiekszosc dnia dzis przespalam z gorączką wstawałam na karmienie małej i przewijanie Dzoanko jak tam? dobranoc jak poszłyscie Anisiaj a jak u ciebie jutro do domku wracacie?

Anisiaj własnie doczytałam przepraszam ale dzis jestem do tyłu z informacjami,normalne jest takie klucie chociaz wiem ze niepokojące to twoja pierwsza ciaża i normalne jest ze niepokoi cie wszystko co jest dla ciebie czyms nowym nieznamym,mi taki kłucia bóle towarzyszyły do samego porodu zażywałam magnez po kilka razy dziennie a jak bardzo bolalo to nospe albo paracetamol,szybko ci zleci czas ciazy zobaczysz wasze dzieciatko juz sie rusza i łatwiej uwierzyc ze w brzuszku mieszka zywa istotka nowy przyszly czlonek lub czlonkini rodziny:-)ani sie nie obejrzysz a na karku poczujesz oddech zblizajacedgo sie porodu .A później będziesz tuliła w ramionach swoją kruszynke i codziennie podziwiala jaki cud razem z m stworzyliscie.(ja tak mam jak na Julite patrze ciesze sie każdego dnia ze z nami jest) Marta &&&&&&&& zacisniete mam nadzieje ze wszystko ulozy sie po twojej mysli:tak: Ja zaraz uciekam do lóżka Nastka zostaje w domu bo tez ma katar i kaszle wiec jutro do 10 spimy jak sie uda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry