• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witajcie kobietki, przepraszam że nie wpadłam wieczorem ale usnęłam o 21 razem z Kubą.
Dzisiaj na 13 zamówiłam wizytę u lekarza z Kubolkiem bo martwi mnie to jego zimno na ustkach, powiększa się pomimo że daje mu specjalny przeciwwirusowy syrop.
Wiola zdrówka!!!!!!!!!!!!
Marta sama wiesz że życzę Ci jak najlepiej!!!!! więc niezmiennie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anisiaj, Ty chyba masz jakoś niedługo wizytę w gina???
Dzoanka Miłego dzionka w pracy!!

Miłego dzionka dla kazdej!

reklama
czesc dziewczynki w nowym roku, wszystkiego dobrego i aby ten nowy rok byl lepszy od poprzedniego :-) nie mialam jak do Was zagladac, goscie pojechali wczoraj i wzielam sie za odgruzowanie mieszkania i skonczylam o 19 pozniej mycie i zanelam o 20:30.

milego dnia :happy2:

Dzień dobry dziewuszki!!!
Dziś się wyspałam,ale co z tego jak chorób dzieci ciąg dalszy.Też na dzisiaj umówiłam wizytę u naszej pediatry na 10:10,bo Karol kaszle niemiłosiernie(tylko w nocy nie kaszle),przy okazji Franusia skontroluje.
Dzonka ale masz podłą porę do wstawania,oby szybko czas zleciał w pracy.
Anisiaj bezsenne noce mówisz,hihi to witaj w klubie bo ja też nie mogłam spać,a jak byłam w ciąży z Szymkiem to w pakiecie miałam dołączone stany lękowe i zatkany nos.

Bobo ja tez juz dziś sama z Kubą:) reszta w pracy i w szkole:) Fajnie że Julka spała tylko szkoda że z wami;-) ale nie przejmuj się my z Kubą też śpimy a żadne dziecko z nami nie spało

Anisiaj jak się czujesz??? choróbsko odpuściło???

6 mamo zdrówka wam życzę:))

Dzoanko Justi miłego dnia:))

Anaberku zaglądaj częściej:))

Idę dalej sprzątać i powiesić pranie bo już mi się wyprało:)

reklama
aga odkaldalibysmy ja do lozeczka ale ona jak zacznie wrzeszczec to caly blok obudzi wiec zeby byla spokojna to spi z nami, no ale trzeba ja oduczac bo poznije juz bedzie coraz ciezej. smieje sie do m ze Julka jest lepsza niz antykoncepcja hehe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry