• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta :-D:-D:-D:-D:-D

Anisiaj u nas jest szaro buro więc może to faktycznie ciśnienie:sorry2: w porównaniu jak wczoraj było pięknie, świeciło słońce w ogóle jak by była wiosna:szok:

mi jeszcze zostało poodkurzać u dzieci więc idę:)

no, proszę mi tu zaglądac, bo ja sama jak palec :(

dziewczynki, m ma za miesiąc 30tke. powiedział, ze nie chce dużej imprezy, bo jak ja z brzuchem, to on i tak się nie wyluzuje, nie popije. do klubu z brzuchem nie pójdę, a jakoś nie mam ochoty szykowac imprezy takiej, żeby znajomi posadzili dupy, popili, a ani ja, ani on nie. co tu mu wymyślic? myślałam o wyjeździe na weekend, ale boję się coś planowac, jak nie mam pewności jak będę się czula. chcialabym coś mega, ale pomysłów brak :(

Ale szybko skrobiecie:)
Uśmiałam się z dzieciaka z marketu:)
Anisiaj, trudna sprawa, najfajniej byłoby na weekend wyjechać, może gdzieś nie daleko?? odstresować się, kolacja itp

aga u nas też szaro buro :-(

anisiaj a może nie klub ale restauracja i obiad ewentualnie kolacja ze znajomymi... zamykają ok 22-23 więc taxi i do domu. Zaproś ich tam i oni będą czekać i będzie niespodzianka, a jemu powiedz że idziecie na kolację we dwoję. Tylko wiem że sporo zapłacisz fundując znajomym kolację :confused::-(

reklama
Witajcie Kochane;)
Na początek miłego dnia, ja zasiadam do kawki i poczytania Was :)
Anisiaj mój M tak jak już pisałam na w lutym 30-tke i cały czas mi mówił że on nie chce imprezy robić bo nie chce pić i tak spędzić tych urodzin, poza tym jak mi wyliczył że na sam alkohol w klubie musiałby wydać 600 zł plus zapłacić za wynajęcie loży:szok: i wymyslił że on woli wyjechać gdzieś na weekend po prostu i żebyśmy sobie odpoczęli i pobyli razem a nie żeby się napić i później zdychać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry